“Net pozisyonlarımız vardı atamadık”

Rakip istekliydi diyerek söze başlayan Çilimli Belediyespor teknik direktörü Nedim Akbulut “ Rakip biliyorsunuz Düzce Bölgesinden değerli hocam Murat Şhabe ile anlaştı. Biraz istekliydiler. İlk yarıda golü bulduk ikinci yarıda pozisyonlara girdik. Net karşı karşıya pozisyonlarımız var atamadık. Son dakika da arkaya uzun atılan topta defansın dalgınlığından topa müdahale edemeyince rakip futbolcu da golünü attı. Maçı kazanmayı ve yukarıları hedefliyorduk. En tepeleri düşünüyorduk hayalimiz vardı. Kadro derinliğim çok fazla yok.  18 oyuncudan kurulan kadrom var. Son dakika da yenilen golün dönüşünü yapamadık” dedi.



“ Dördüncü hakem uyarmasına rağmen orta hakem cevap vermedi”

“Hakem ile ilgili sıkıntım var” diyerek sözlerine devam eden Akbulut “ Saha içerisinde bazı rakip oyuncuların bizim futbolculara tehdit vari konuşmalarını dördüncü hakem duymasına rağmen uyarmadı bile. Birde küfürlü bir konuşma oldu. Dördüncü hakem uyarmasına rağmen orta hakem cevap vermedi dedi.

“Çocukları tanıma fırsatı bulamadım”

En kötü bir puan almak istiyorduk diyen Murat Şhabe “ Çarşamba günü geldik iki antrenman yaptık, kimseyi tanımıyoruz. Çocukları tanıma fırsatı bulamadım. Şansızlığımız ilk maçımızın Çilimli maçı olması. Elimizden gelen motivasyonu yapmaya çalıştık. Buradan en kötü bir puan yakalayabilirsek üç puan almak istiyorduk. Sonuç bizim için fena değil, çünkü iki haftadır takımımız mağlup oluyordu. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak “ dedi.