Düzcespor As Başkanı Ekrem Kap, play off maçları öncesinde Düzcespor kulüp lokalinde basın mensupları ile bir araya geldi. Kendisi hakkında kısa bilgiler verdikten sonra önemli açıklamalar yapan Başkan Ekrem Kap, "bütün enerjimizi play off gruplarına harcayacağız" dedi.

SON 4 MAÇTA ŞAMPİYONLUĞU KAYBETTİK

Kap,Yönetim kurulu olarak tek hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirterek "son 4 maçta şampiyonluğu kaybettik.Şimdi bütün enerjimizi play off gruplarına harcayacağız.  Play off gruplarına çok iyi bir şekilde hazırlanacağız. Bu takımın yeri kesinlikle burası değil. Şampiyon olacağımıza gönülden inanıyorum." dedi.

DÜZCE DÜZCESPOR İÇİN BİRLEŞMELİ

"Düzcespor’lu futbolcuları ve teknik adamlarla sık, sık bir araya geliyoruz "  diyen Kap, "bizim şampiyonluk için her şeyimiz mevcut. Düzce’nin bu kısa sürede Düzcespor için birlik olması gerekiyor. Ben Düzce Valisi, Düzce Belediye Başkanı, Emniyet Müdürü ve siyasilerle bir araya geleceğim. Uzun vadeli projelerimiz var ancak öncelikle play off grubundan şampiyon olarak çıkmak istiyoruz. Birliktelik sağlandığında Düzcespor’un önünde kimse duramaz." dedi.

ŞAMPİYONLUK PRİMİ BELLİ DEĞİL

Başkan Kap "Biz yönetim kurulu olarak bu güne kadar futbolcularımıza söz verdiğimiz her şeyi yerine getirdik. Yeter ki onlar şampiyon olsunlar. Yönetim kurulu olarak şampiyonluk primini belirlemedik ancak bu sorun değil. Onları en iyi şekilde memnun ederiz." cümlelerini kullandı.

MİLLİ TAKIM MENTÖRÜNÜ GETİRDİK

"Düzcespor’un şampiyon olması için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadık. Kamuoyu bilmiyor ancak biz futbolcularımız için milli takım psikoloğunu getirdik. Bazen her şeye yapmanıza rağmen olmayınca olmuyor" diyen Kap sözlerini söyle sürdürdü:

UZUN VADEDE

Düzcespor için uzun vadede farklı projelerimiz var. Her ilde ve yabancı ülkelerde Düzcespor temsilcilikleri olacak. Belediye Başkanımız şirketleşmede bize yardımcı oldu ve şimdi şirkete gelir getirecek projeler üreteceğiz.

İLÇE TAKIMLARI İLE BİRLİKTE OLACAĞIZ

Düzce’de bir futbolcu havuzunun oluşmasını sağlayacağız. İlçe takımlarımızın yönetici ve teknik adamları ile bir araya geleceğiz. Bunun dışında başta 4 büyükler olmak üzere süper lig takımlarında forma şansı bulamayan genç yeteneklerin Düzcespor’da forma giymesi için çalışma yapacağız.