Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce organize edilen İl Spor Merkezleri kayıtları başladı. Spor merkezleri, her yıl 81 ilde eş zamanlı olarak 29 Haziran’da açılıyordu. Ancak bu yıl dünya genelinde yaşanan Covid-19 salgını nedeniyle alınan tedbirler sonrası 24 Ağustos’ta kayıtlar alınmaya başlandı.

Merkezlerde, 09 - 18 yaş grubu çocuk ve gençler, 2’si engelli olmak üzere 19 branşta eğitim alacak. 2020 yılı İl spor merkezine kayıtları, online sistem üzerinden yapılacak. Tüm branşlara 09 - 18 yaş grubu çocuk ve gençler kabul edilecek olup korona virüs tedbirleri göz önünde bulundurularak kontenjanlar sınırlı sayıda olacak. Öte yandan koronavirüs nedeniyle de  İl Spor Merkezleri’nin açılış töreni bu yıl yapılmayacak.

DÜZCE’DE BİRÇOK DALDA KURSLARA BAŞLANACAK

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü il spor merkezlerinde Atletizm, Atıcılık, Badminton, Basketbol, Cimnastik, Güreş, Hentbol, Halter, Karate, Judo, Kick Boks, Masa Tenisi, Oryantiring, Taekwondo, Tenis, Voleybol, Yüzme branşlarında kurslar yapılacak. Engelliler İl Spor Merkezlerinde ise İşitme Engelliler (Güreş), Bedensel Engelliler Halter branşlarında kurslara başlanacak. Başvurular www.duzce.gsb.gov.tr adresinden online olarak alınacak.