Kaynaşlı ilçe sahasında gerçekleşen Kaynaşlı Belediyespor-Feriköyspor müsabakasına gol ile başlayan taraf ev sahibi Kaynaşlı Belediyespor oldu. Nurettin’in attığı gol ile ilk yarının ilk dakikalarında 1-0 öne geçen Kaynaşlı Belediyespor, 35. dakikada Feriköyspor'un golüne engel olamayınca durum 1-1 eşitlendi. İlk yarıda başka gol olmayınca devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıda Feriköyspor üstünlük sağladı ve maçın 55. dakikasında Kaynaşlı Belediyespor filelerini havalandırınca 2-1 öne geçti. Bu golden bir dakika sonra Kaynaşlı Belediyespor bir penaltı kazandı. Penaltıyı gole çeviren Murat Kefeli, durumu 2-2 yapmayı başarınca Kaynaşlı Belediyespor'da moreller yerine geldi. Daha istekli oynamaya başlayan takım, 61. dakikada Yusuf ile kendilerini 3-2 öne geçiren golü kaydetti.   

Müsabakanın 85. dakikasında Feriköy kalecisi kırmızı kart ile oyun dışı kalınca, Feriköyspor son dakikaları sahada 10 kişi oynamak zorunda kaldı. Maçın son düdüğü ile Kaynaşlı Belediyespor, Feriköyspor’u 3-2 yenmeyi başardı.

Bir diğer temsilcimiz Beyköy Belediyespor, Eskişehir Kurtuluş deplasmanında boy gösterdi. Müsabakaya iyi başlayan taraf Kurtuluşspor olurken, ilk 20 dakikada sol kenardan yapılan ataklarda Beyköy Belediyespor savunması topu uzaklaştırdı. İlk yarıda her iki takım gol atamayınca devre 0-0 sonuçlandı.

İkinci yarıda, Kurtuluş takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra bütün riskleri alan Beyköy Belediyespor, rakip kalede baskı kurmasına rağmen gol atamadı. Maçın uzatma bölümlerinde Bayram, yüzde yüz golü atamadı. Maçın son düdüğü ile Beyköy Belediyespor Eskişehir’den puansız döndü.