3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Düzcespor, 7. haftada 13 Ekim Çarşamba günü deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor ile karşılaşacak. Maç için bir gün önceden yola çıkan Düzcespor kafilesi bu şehirde Aksaray Otel’de kampa girip 14.00’te oynanacak olan bu zorlu maçın başlama saatini bekleyecek. Düzcespor’da sarı ve kırmızı kart cezalısı olan futbolcu yok. Kırmızı- lacivertli takımda sakatlığı devam den Muhammed Enes Erdem dışında eksiği de bulunmuyor.

Bir haftada iki maç

Düzcespor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Malatya Yeşilyurt Belediyepor’a 3-1 yenilerek 7 puanla puan cetvelinin 12. sırasında yer alan 68 Aksarayspor ile zorlu bir maç yapacak. Düzcespor, 17 Ekim Pazar günü ise Düzce 18 Temmuz Pazar günü Hacetepespor’u konuk edecek.

Morallar yerinde

6. hafta maçında Düzce’de Kuşadaıspor’u 2-0 yenerek liderlikten ettikten sonra lider 52 Orduspor’un 2 puan gerisinde 4. sıraya yerleşen Düzcespor’da moraller yerinde. Kırmızı- lacivertli takımımız bu moral ve elde ettiği avantajı seriye bağlamak istiyor.

Düzcespor play-off’ta 68 Aksaray Belediyespor’a yenilmişti

Bir hafta içine peş peşe oynayacağı iki maçta, galibiyet hesapları yapan Düzcespor’un ilk hedefi; geçtiğimiz sezonda şampiyonluk yarışı yaptığı ve play-off maçında elendiği 68 Aksarayspor’u kendi evinde yenerek 3 puanla Düzce’ye dönmek. Düzcespor’un bir diğer hesabı da, aynı hafta içinde kendi sahasında oynayacağı Hacettepe maçından da galip çıkarak puan cetvelinde üst sıralara yerleşip şampiyonluk hedefine yaklaşmak…

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ