3. Lig 2. Grup’ta yer alan ve sezona şampiyonluk iddiasıyla başlayan ve oynadığı 4 maçta; 2 galibiyet, 1 mağlubiyet, 1 beraberlik alan  ve 7 puanla 7. sırada yer  alan, Düzcespor, 6. hafta maçında 11 puanlı lider Kuşadasıspor ile 9 Ekim Cumartesi günü, saat 15.00’te 18 Temmuz Stadı’nda zorlu bir maç çıkacak.

Düzcespor’da sakatlıkları devam eden, orta saha oyuncusu Erdi Kasapoğlu ile forvet oyuncusu Muhammed Enes Erdem dışında eksik futbolcusu bulunmuyor. Kırmızı-lacivertli takımımız,  bu zorlu maç öncesi 8 Ekim Cuma günü saat 15.00’te,  Teknik Direktör Yavuz İncedal nezaretinde son idmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı. 

TARAFTAR PROTOK0LE SESLENDİ: “BU MAÇTA HEP BERABER OLALIM”

Oynadığı 4 maçta istenileni veremeyen Düzcespor için Kuşadasıspor maçı hayati önem taşıyor. Ligin 5. haftasında, kendi sahasında, Malatya Yeşilyurt Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Kuşadasıspor ile puan mücadelesi yapacak olan Düzcespor’da  hedef mutlaka 3. puan üzerine yapılıyor. Kırmızı-lacivertli taraftarlar ise sosyal medya üzerinden Düzce protokolüne çağrı yaparak, “Bu zorlu maçta Düzcespor yalnız bırakmayın. Tribünlerde yerinizi alın” mesajı verdi.

ÖNCÜ TV’NİN ÖNERİSİ KABUL GÖRDÜ: MARATON TRİBÜNÜ 30 LİRAYA İNDİ

Düzcespor yönetimi ise aldığı kararla daha önceki maçlarda maraton tribünü için 40 liradan satılan biletlerin fiyatlarında indirime gitti ve bilet fiyatını 10 lira indirerek 30 liradan satılmasına karar verdi. Düzcespor- Kuşadasıspor maç biletleri de cuma gününden itibaren Düzcespor Store’da satılmaya başladı. 

Bu maçta yine iki doz aşı şartı ve HES kodu gösterme zorunluluğu uygulaması yapılarak taraftarlar tribünlere alınacak.  Öncü TV’de Harun Can Şerbetçi’nin hazırlayıp sunduğu Sportmence programına katılan yorumcular,  böyle hayati maçlar için seyircinin önemine değinerek, maraton tribünün bilet fiyatlarına indirime gidilmesini önermişler ve 40 liradan satılan maraton tribünü fiyatının 30 liraya indirilmesini için Düzcespor yönetimine çağrıda bulunmuşlardı.  

MAÇIN ORTA HAKEMİ İSTANBUL BÖLGESİN’DEN

6. hafta maçı olan Düzcespor- Kuşadasıspor maçın hakemleri ve gözlemcileri de belli oldu.  Bu maçı  İstanbul bölgesinden Serkan Ergün yönetecek. Bu önemli karşılaşmada yardımcı hakem olarak Tekirdağ bölgesinden Sedef Aktan ve İstanbul bölgesinden Hakan Yoldaş görev alacak. Maçın 4. Hakemi İstanbul bölgesinden Murat Madan. Müsabakanın gözlemcisi Ankara bölgesinden Abdullah Ayar. Karşılaşmada Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcisi olarak Ankara bölgesinden Yalçın Kaya ve Durali Tınas görevlendirildi.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ