En yakın takipçisi İskenderunspor’un,  4 Kasım Cumartesi günü Şile Yıldızspor’a deplasmanda 2-0 yenilmesiyle aradaki puan farkını 4 yapan Düzcespor’un 52 Orduspor galibiyeti ise Düzce’de bayram havası yaşattı. Kırmızı Şimşekler Taraftar Gurubu ve Düzce Kadın Futbol Takımı sporcularının tribünleri ateşlediği maçın bitiminde, yine görülmeye değer kutlamalar yaşandı. Maç sonunda Düzcespor’lu futbolcuları maraton tribününe çağıran taraftarlar,   birlikte kutlama yapıp, hep beraber üçlü çektiler.  Kırmızı Şimşekler taraftar grubu ve maratondaki tümü kırmızı lacivertli seyirciler daha sonra Teknik Direktör Yavuz İncedal’ı da çağırarak, hep birlikte galibiyeti kutladılar.

 PUANIMIZ 32 OLDU.  8. GALİBİYET SEVİNDİRDİ

Düzcespor, 16. Hafta maçında 18 Temmuz Stadında, maraton tribünün tamamının, kapalı tribünde yer yer boşluklar oluştuğu bir taraftar topluluğunun desteğiyle çıktığı maçta, rakibi 52 Orduspor’u Alper’in güzel bir pasına Murat Gürbüzerol,  aynı güzellik ve incelikle vurarak topu rakip filelerle buluşturmasıyla 21. Dakikada, 1-0 yenerek puanını 32 yaptı. 4 Kasım Cumartesi günü,  en yakın takipçisi ve 3-1 yenildiği rakibi İskenderunspor’un deplasmanda Şile Yıldızspor’a 2-0 yenilmesiyle bu takımla puan farkın 4’e çıktığı 16. Haftada Düzcespor’un 52 Orduspor galibiyeti, Düzce’de sevinçle karşılandı.

 BU TARAFTARA HER ŞEY YAKIŞIR

Düzcespor, 52 Orduspor karşısında, hem ilk yarı da bulduğu gollük pozisyonları değerlendiremedi.  Rakibin de  ilk yarıda ve özellikle ikinci yarının sonlarına doğru  bulduğu gol pozisyonları vardı. Ancak, defansımız ve Kalecimiz Ömer Ay rakibe gol atma imkanı vermedi.  Düzcespor, böylece 8. Haftada kendi sahasında yenilmezlik unvanını sürdürmüş oldu. Maçtan sonra yine 18 Temmuz Stadı görülmeye değer galibiyet ve liderlik kutlamalara sahne oldu. 18 Temmuz Stadının maraton tribününü Kırmızı Şimşekler Taraftar Grubu ile Düzce Kadın Futbol Takımının futbolcularının maç boyunca ateşlemesi ise renkli coşkulu anlara sahne oldu.

 YAVUZ İNCEDAL’DA MAROTONDA KUTLAMAYA  ÇAĞIRILDI

Kırmızı Şimşekler Taraftar grubu başta olmak üzere tüm maraton tribünü, galibiyet kutlaması için Düzcespor’lu futbolcuları tribünlere çağırdılar. Düzcespor’lu futbolcular taraftarlarla birlikte hem kutlama yaptılar, hem de üçlü çektiler.   Düzcespor’un vazgeçilmez taraftar grubu Kırmızı Şimşekler, son olarak Kırımız lacivertli takımımızın, başarılı Teknik Direktörü Yavuz İncedal’ı da maraton tribününe çağırdılar. İncedal’ı tebrik eden ve kutlayan taraftarlar birlikte bir üçlü çektiler. Yavuz İncedal maraton tribünün önüne gelerek şampiyonluk için ellerinden ne gelirse yapacakları sözünü verdi ve “Düzcespor, hep beraber bu sene şampiyon olacaktır ifadelerini kullandı. “  

Haber: Harun Can Şerbetçi