Düzce’ye bağlı Bataklıçiftlik köyünde 1999 öncesi çevre illerinde katılımı ile bir voleybol turnuvası düzenlenirdi. Voleybol Federasyonunun resmi prorgam kapsamında yer alan turnuvayı voleybol ulusal hakemlerinin yönetirdi. Turnuva akşam hava karardıktan sonra başlardı.  Bataklıçiftlik köyünde gece ışıklandırılan bir okulu bahçesinde takım sınırlaması olmaksızın mücadeleler olurdu. Yediden yetmişe her akşam 300-500 kadar seyirciye karşı oynanırdı. Çevre illerden de katılım olurdu Sakarya ve Bolu’dan voleybol takımları da iştirak ederlerdi. Öyle ki o dönemde televizyonlarda izlenilen basketbol oyuncuları da bu turnuvanın şöhretinden dolayı turnuvaya katıldıkları da gözlemlenirdi.

Düzce’yi yasa boğan 1999 yılındaki depremden sonra sekteye uğrayan turnuva bir kez daha hayata geçirildi bir sene kadar sürdü. Bataklıçiftlik köyünden sonra bayrağı Konaklı köyü aldı. Halen Voleybol il temsilcisinin faaliyet programında da yer almaktadır.



Öncü Televizyonu Spor Servisi olarak turnuvanın tekrar hayata geçirilmesi Düzce’nin tanıtımı için bulunmaz bir nimet olduğunu düşünmekteyiz.


ÖNCÜ SPOR SERVİSİ

SPOR SERVİSİ

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ