Düzcespor, cumartesi günü oynadığı 12. hafta maçında 2021- 2022 Futbol Sezonu’na 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk iddiasıyla yola çıkarak flaş transferlerle gündeme gelen Iğdırspor’u Düzce 18 Temmuz Stadı’nda, taraftarının yoğun desteğiyle 3-0 gibi net bir skorla yenerek puanını 25 yaparak liderliğini devam ettirdi.

LİDERDE MORALLER YERİNDE

En yakın rakibiyle puan farkını 3’e çıkaran Düzcespor, 17 Kasım Çarşamba günü, İstanbul deplasmanında Bayrampaşaspor ile puan savaşı verecek. 2 haftalık deplasman serisini İstanbul deplasmanın da devam ettirmek amacıyla pazar ve pazartesi günü sıkı bir çalışma temposu geçiren Düzcespor’da, bu maç öncesi moraller yerinde.

RAKİP 12. SIRADA

Sakat ve cezalı futbolcunun bulunmadığı, kırmızı lacivertli takımımız, 12 puanla 14. sırada yer alan ve zor günler geçiren Bayrampaşaspor’u da yenerek puanını 28 yapmak istiyor. 16 Kasım Salı günü son çalışmasını, Şıralık Tesisleri’nde yaptıktan sonra İstanbul’a hareket eden Düzcespor, bir akşam kamp yaparak  17 Kasım Çarşamba günü, Çetin Emeç Stadı’nda 13.00’te  oynayacağı maçın saatini bekleyecek.

MAÇIN HAKEMİ SİNOP BÖLGESİNDEN

Bayrampaşaspor- Düzcespor maçının da hakemleri belli oldu. Bayrampaşaspor- Düzcespor maçını Sinop bölgesinden Klasman Hakemi Erdal Yılmaz yönetecek. Soner Akgün’ün 1. Yardımcı Hakem, Yakup Bulut’un 2. Yardımcı Hakem, Cem Alpay’ın da 4. Hakem olarak görevlendirildiği bu maçın gözlemcisinin ise  Murat Yenice olduğu açıklandı.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ