Uzun bir aranın ardından takımların seyircilerine kavuştuğu 3. Lig’de 3. hafta heyecanı başlıyor. Bir hafta boyunca hazırlıklarını tamamlayan tüm takımlar sahaya 3 puan alarak puan durumu cetvelinde üst sıralara yükselmek için çıkacak. Temsilcimiz Düzcespor’un mücadele ettiği 2. Grup’ta hafta, bugün oynanacak Beyoğlu Yeniçarşıspor Kulübü – Çarşambaspor maçıyla başlayacak. Cumartesi günü tek müsabaka ile geçecek.

Puansız takımlar puan avına çıkacak

Pazar günü karşılaşmalarının ilkinde saat 15.00’te ilk 2 haftada puan alamayan Siirt İl Özel İdarespor, İstanbul ekibi Bayrampaşaspor’u konuk edecek.  Saat 15.30’da ise Hacettepespor ve 52 Orduspor kozlarını paylaşacak.  Bir diğer puansız takım Alanya Kestelspor ise aynı saatte başlayacak karşılaşmada Harput Dibek Elazığ Karakoçan FK’yi ağırlayacak. 68 Aksaray Belediyespor ve Altındağspor da galibiyet için sahaya çıkarak mücadele edecek.

Lider Iğdır bay geçiyor

Temsilcimiz Bitexen Düzcespor da 16.00’da başlayacak karşılaşmada Şile Yıldızspor’a konuk olacak. İlk haftayı 3 puanla kapatıp, 2. haftayı bay geçen kırmızı lacivertliler ilk deplasman maçında 3 puan için sahaya çıkacak. Saat 16.00’daki diğer karşılaşmalardaysa Kuşadasıspor ile Yomraspor, Kızılcabölükspor ile iddialı girdiği sezonda taraftarında hayal kırıklığına neden olan İskenderunspor, Darıca Gençlerbirliği ile de Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşacak. İlk 2 haftada aldığı 6 puanlar namağlup olarak liderlik koltuğunda oturan 76 Iğdır Belediyespor ise haftayı bay geçecek. Lider Iğdır ekibinin bay geçecek olması liderlik yarışında üst sıraları kızıştıracak.