TFF 3. Lig 4. Grup‘ta mücadele eden temsilcimiz Düzcespor bugün saat 14.00’de Alanya Kestelspor’a konuk oluyor. Karşılaşma öncesi takımların ilk 11’leri belli oldu.

Kırmızı lacivetli temsilcimiz, karşılaşmaya kalede Orhan; savunmada Enver, Oğulcan, Adem, Onur; orta sahada Bilal, Yusuf, Barış, Mutlu, Nevzat; İleti uçta Ömer Faruk şeklinde Alanya Kestel karşısına çıkacak.

Alanya Kestel ise Hasan, Ufuk, Ali Berke,Talha, Okan, Özkan, Bulut Han, Abdulrahim, Sabutay, Cevat, Batuhan ilk 11’iyle sahada yer alacak.

Alanya’da oynanacak olan maç öncesi Düzcespor koşulsuz galibeyete kilitlenmişken maç soğuk ve yağmurlu bir havada oynanıyor. Düzcespor Nevzat Bilen'in kaydettiği 2 gol ile Alanya Kestel deplasmanında 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Maçın canlı anlatımı da anbean oncurtv.com’da yayınlandı.

CANLI ANLATIM

GOL! - DAKİKA 3' - Düzcespor'un etkili atağı sonuç verdi. Köşe vuruşu kazanan kırmızı lacivertliler bu duran topta kullanılan köşe vuruşunu Nevzat Bilen'in şahane kafa vuruşuyla gole çevirmeyi başardı ve Kestel karşısında 1-0 öne geçti.

DAKİKA 9' - Düzcespor bulduğu hızlı golle karşılaşmayı Nevzat Bilen'in kaydettiği gol ile 1-0 önde götürüyor.

DAKİKA 20' - SARI KART / Düzcespor'da Yusuf Akyel, sarı kart gördü.

DAKİKA 21' - Alanya Kestel cephesinden kullanılan köşe vuruşu sonucunda topu Düzcespor'un file bekçisi Orhan çıkarak aldı.

DAKİKA 25' - SARI KART / Kırmızı lacivertli ekipte Bilal Gülden, sarı kart gördü.

DAKİKA 27' - Düzcespor'un sol kanattan başlattığı etkili atakta Nevzat Bilen'in açtığı ortaya Ömer Faruk Sezgin, topa iyi vurmasına rağmen top az farkla auta çıktı.

DAKİKA 30' - Alanya Kestel cephesinden kullanılan korneri Düzcespor kalecisi Orhan, çıkarak aldı.

DAKİKA 32' - Düzcespor'un etkili atağında mutlak gol kaçtı. Pozisyon sonrası maçın yardımcı hakemi ofsayt bayrağını kaldırdı.

DAKİKA 36' - Kırmızı lacivertli ekip kullandığı köşe vuruşundan yararlanamadı.

DAKİKA 45'+1 - Karşılaşmanın ilk yarısına 1 dakika ilave edildi.

DAKİKA 45+1' / İLK YARI SONUCU ALANYA KESTELSPOR 0 - 1 DÜZCESPOR

DAKİKA 46' - Karşılaşmanın ikinci devresi hakemin düdüğüyle başladı.

DAKİKA 47' - Alanya Kestelspor, kullandığı köşe vuruşundan yararlanamadı.

DAKİKA 49' - Alanya Kestelspor atağında net gol pozisyonundan yararlanılamadı. Düzcespor kalecisi Orhan yaptığı üst üste kurtarışlarla kalesinde devleşti.

DAKİKA 62' - OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ / Kırmızı lacivertli ekipte Mutlu ve Barış yerini Bulut ile Malik'e bakırakıyor.

GOL! - DAKİKA 66' - Düzcespor'un uzun topla başlattığı etkili atakta Nevzat Bilen, takımının ve kendisinin 2. golünü kaydetti ve durum 2-0 oldu.

DAKİKA 69' - Kırmızı lacivertli ekip kullandığı 2 köşe vuruşundan da yararlanamadı.

DAKİKA 74' - Alanya Kestelspor tarafından kullanılan köşe vuruşunu Düzcespor kalecisi orhan bloklayarak uzaklaştırdı.

KIRMIZI KART! - DAKİKA 78' / Alanya Kestelspor'da Batuhan Kurt kırmızı kart gördü ve bu kart Alanya Kestelspor 10 kişi kaldı.

DAKİKA 90' - OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ / Düzcespor'da Yusuf oyundan çıkarak yerini Ensar'a bıraktı.

DAKİKA 90'+ / Karşılaşmanın sonuna 6 dakika ilave edildi.

DAKİKA 90+6' - MAÇ SONUCU: ALANYA KESTELSPOR 0 - 2 DÜZCESPOR. Kırmızı lacivertli ekip aldığı bu galibiyetle birlikte puanını 47'ye yükselterek liderlik koltuğuna oturdu. Alanya Kestelspor ise aldığı bu mağlubiyetle 33 puan ile grup sıralamasında 8. sırada yer aldı.

TFF 3. LİG 4. GRUBUN 26. HAFTASINDA MAÇ SONUÇLARI VE GÜNCEL PUAN DURUMU ŞÖYLE: