U-13 Ligi'nde mücadele eden Düzcespor ile Yığılcaspor karşı karşıya geldi. Ancak Düzcespor'un alt yapıda hoca ve yöneticisi olmaması nedeni ile karşılaşma oynanamadı. Ancak iki tarafın yetkilileri, çocukların futbol zevkinden geri kalmamaları için dostluk maçı düzenledi. Yapılan maçta Düzcesor rakibi karşısında iyi bir oyun sergilerken çocukların karşılaşmaya adapte olduğu görüldü.

Yığılcaspor'un geliştirmeye çalıştığı atakları başarıyla geçiştiren Düzcespor kendi geliştirdiği ataklarda ise tehlike oluşturdu. Ancak girdiği birçok gol pozisyonundan faydalanamadı. Yığılcaspor geliştirdiği ataklarda ise gol arayışını sürdürdü. Her iki takımn mücadelesinde gol sesi çıkmadı. İlk yarının sonlarına doğru karşılaşma hareketlendi ancak yinede iki takım üstünlük sağlayamadı.

İlk yarı golsüz sona erdi. İkinci yarıya Düzcespor iyi başlayan taraf oldu ve ilk dakikalarda oyuncusu Yunus ile 1-0 öne geçti. Golden sonrada ataklarını artıran Düzcespor rakibi karşısında baskı kurmayı başardı. Yığılcaspor pozisyon üretmekte zorlandı. Rakibi karşısında baskısnı artıran Düzcespor ilk yarının ortalarına doğru yine oyuncusu Yunus ile ikinci golünü attı. Yığılcaspor iki farklı geriye düştükten sonra toparlamakta zorlandı. Geliştirmeye çalıştığı ataklardan sonuç çıkmadı. Düzcespor ilerleyen süreçte rehavete düşmeyerek mücadelesini sürdürdü.

Maçın sonlarına doğru Düzcespor ataklarını sıklaştırdı. Düzcespor son dakikalara doğru oyuncusu Burak'ın attığı gol ile durumu 3-0 yaptı. Maçta başka gol olmayınca Düzcespor dostluk maçını 3-0 kazandı.