Grubumuzda oynanan müsabakalar neticesinde enteresan maç sonuçları ortaya çıktı. Takımlar şampiyon olmak ve küme düşmemek adına büyük savaş veriyor. Fakat savaş veren takımlar arasında Düzcespor’un olmadığı görülüyor.

Oynanan maçlar sonucunda Modafen Aksaray Belediyespor maçı 0-0 sonuçlanırken Bursa Yıldırım geçen hafta iç saha yenilgisini deplasmanda Siirt İl özel İdare maçını 2-0 kazarak telafi etti. Kelkit Belediyespor ise deplasmanda Kırıkkale Anadolu ile 1-1 berabere kaldı. Adıymanspor, Düzcespor’u 2-0 ile geçerken aldığı bu galibiyet ile büyük avantaj elde etti. Bayrampaşaspor, Karaköprü karşısında maçı mağlup götürmesine rağmen maçın son bölümlerinde attığı peş peşe goller sonucunda 3-2 kazarak şampiyonluk potasına girdi. Orduspor, Kozanspor karşısında aldığın 0-0’lık sonuçla play off şansını zora soktu. Alanya Kestelspor, Silivrispor deplasmanından 1 puan ile dönmesi sonucunda play off umutlarını zora soktu.

Bu sonuçlarla Kelkit Belediyespor tekrar liderliğe yükselirken Bursa Yıldırım ve Düzcespor 35 puanla 2. ve 3. sırada yer aldılar. 1 maç eksiği bulunan Aksaray Belediyespor 4. sırada bulunurken aynı puanla Adıyamanspor 5. sırada kendine yer buldu. Son aldığı galibiyet ile Bayrampaşa ise 29 puanla play off umutlarını arttırdı. Orduspor ise play off şansını her hafta azaltırken Alanya Kestelspor son maçından 2 puan kaybederek play off umutlarını başka bahara bıraktı. Küme düşme potasında bulunan Muğlaspor, Sultanbeyli Belediyespor, Modafen, Kozanspor, Siirt İl özel İdare, Silivrispor, Bergama Belediyespor, Karaköprü Belediyespor ve Kırıkkale Anadolu ise amansız bir yarış içinde ligi sürdürüyor. Bundan sonraki maçlarda mücadele etmeyen takımların işini zora sokacağı görülürken hiçbir müsabakanın kolay olmayacağı biliniyor. Bu sonuçlarla lig yeniden başladı ve ipi kimin göğüsleyeceği koca bir soru işareti olarak hafızalarda yer buldu.