2021-2022 Futbol Sezonu’nda Düzce Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek olan 15 takım için kura çekimi yapılacak. Çekilecek kurada gruplar ve maç fikstürü belli olacak. Süper Amatör Küme’nin kura çekimi 8 Ekim Perşembe günü saat 18.00’de, Düzce Amatör Spor Kulüpleri Federasyon binasında gerçekleşecek. Bu kümede iki gurubun bir tanesinin 7 takımlı, bir diğer gurubun ise 8 takımlı olacağı öğrenildi. Birleştirilmiş 1. Amatör Kümenin ise gurupların ve fikstürün belirlenmesi içinde yine ASKF binasında 15 Ekim Perşembe günü, saat 18.00’de kura çekimi yapılacak.

LİGLER, 6 VE 20 KASIM’DA BAŞLAYABİLİR

Diğer yandan, Süper Amatör Kümenin başlama tarihinin tahmini 6 Kasım olacağı kaydedildi. Birleştirilmiş 1. Amatör Kümenin ise tahmini başlama tarihinin ise 20 Kasımda başlaması bekleniyor.

U-18 liginde yer alacak olan takımların da maçlara başlama tarihinin 1 Kasım, U16 liginin ise 15 Kasım’da başlayabileceği ifade edildi. Düzce Amatör Takımlar Federasyonu kura çekimlerine kadar tüm takımların resmi başvuru yapması için kulüplere çağrıda bulundu.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ