Bu güne kadar oynadığı maçlarda beklenin üstünde başarı gösteren Düzce Atletik Kız Basketbol Takımının U-18 Finallerinde Türkiye’nin en iyi 8  takımı arasına girmesi ise ilimiz için gurur kaynağı oldu.   Oynadığı 6 maçta rakipleriyle başa baş mücadele eden Bizim Kızlar, Trabzon’daki finallerde  dikkat çeken takımlar arasında yer aldı ve yen sezona elde ettiği başarılar ile girmenin moralini yaşadı.

 EN BAŞARILI SPORCULAR BİZİM KIZLAR’DAN ÇIKTI

Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kulübü U-18 Kız Basketbol Takımı, rakibi Emlak Konut Kız Basketbol Takımına klasman maçında yenilmesine rağmen oyuncusu karşılaşmanın en skorer 23 sayı ile Duygu Erden oldu.  Turnuvanın Sayı Kraliçesi ise Düzce Atletik Kız  Basketbol Takımından, 6 maçta 139 sayı atarak maç başına 23. 17 ortalamayı yakalayan Senanur Demir oldu.  Turnuvanın Asist Kraliçesi ise yine Düzce ekibinden 6 maçta 152 asist atan  Melike Nur Gürbüz oldu. Bu sporcu top çalma lideri de oldu. Başarılı sporcumuz Melike Nur Gürbüz Şampiyonanın ilk 5’ine girmeyi de hak etti.

 ZORLU BİR SEZON’DA ÜSTÜN BAŞARI ELDE ETTİ

Bu turnuvayı Çankaya Üniversitesi Şampiyon olarak tamamladı. Timur Arslan Kolejinin 2. Sırada bitirdiği şampiyona da Atlas Tiger 3. Oldu. Bellona Kayseri’nin 4. Olarak tamamladığı finalleri, Emlak Konut 5’nci bitirirken Düzce Atletik Kız Basketbol Takımı da 6’ncı bitirdi. 

Haber: Harun Can Şerbetçi