Yazı metni

5 yıl aradan sonra Amatör ligden çıkan ve profesyonel lige adım atan Düzcespor yeni sezon için yapacağı olağan üstü kongre de oluşacak olan yeni yönetim oldukça merak ediliyor.

 

Şuan Düzcespor Kulüp Başkanlığını yapan Mehmet Nuri Özçelik yeni sezon için aday olup olmayacağını açıklamazken yapılacak olan kongre de Özçelik’e rakip çıkıp çıkmayacağı da merak konusu oldu.

 

Eski başarılı günlerine dönmeye hazırlanan Düzcespor’dan başkanlık ve yönetim ile ilgili henüz bir açıklama gelmezken yönetim de sessizliğini koruyor.  Alınan başarının daha iyisi için yapılacak olan çalışmalar göz önünde bulundurularak oluşturulacak olan yönetim ile Düzcespor 2. Lige yükselebilmek için mücadele edecek.

Kızılay Genel Sekreteri ve Düzcespor yönetim üyesi olan Muzaffer Komit’te büyük iş düşüyor. Daha önce yönetimin toplanması ve oluşmasında büyük payı bulunan Komit, oluşturulacak olan yeni yönetiminde toplanmasında da üzerine düşeni yapması beklenirken Düzcespor’un yeni yönetimi ve Başkanın değişip değişmeyeceği merakla bekleniyor.