Öncü Koleji Yaz spor kursları, tatil aylarını en verimli bir şekilde değerlendirmek isteyen öğrenciler ve yetişkinlere yönelik kursları ile ilgi çekiyor. Yaz aylarında spor ve kültür dersleri alan öğrenciler, sportif olarak kendilerini geliştirirken, yeni eğitim yılına eğlenerek hazırlanma fırsatı da buluyor.

7 – 14 yaş arası kursiyerlere deneyimli dört öğretmen eşliğinde verilen kurslarda futboldan basketbola, voleyboldan tenise, yüzmeden resime, müzikten ingilizceye ve sinema etkinliklerinden sabah sporuna kadar her branştan eğitimler veriliyor.

Yaz okulu kursları sadece 7-14 yaş gurubuna değil aynı zamanda isteyen yetişkinlere de hitap ediyor.

kurslar hakkında bilgi veren Öncü Koleji Spor Okulu beden eğitimi öğretmeni Kenan Şereflioğlu, verdikleri eğitimin tüm spor branşlarının yanı sıra kültür dersleri ile de desteklenmesi ile öğrencilerin ideal bir yaz dönemi geçirmelerini sağladığını söyledi.

Beden Eğitimi Öğretmeni Sinem Altun ise , yaz spor okuluna ilginin yoğun olduğunu belirtirken, tenis ve yüzme branşlarında yetişkinlerin de katılabileceği kurslar verdiklerini, akşam saat 17.00'den sonra yetişkinlere ve bayanlara yönelik dersler verildiğini ifade etti.

Üç dönem halinde verilecek olan eğitiminlerin sonunda kurslara katılan öğrencilere Öncü Koleji Yaz Okulu Katılım Sertifikalası ve eğitim branşları ile ilgili sertifikalar veriliyor.