2021-2022 Futbol Sezonu Düzce U-14 Liginin normal sezonu son erdi.  Düzce U-14 Liginde İki ayrı grupta 15 takımın yer aldığı 7 hafta üzerinden oynanan karşılaşmalar sonunda play off oynayacak 6 takımın belirlenmesi için yapılan iki eleme maçı da tamamlandı.  Bu maçlar sonunda 6 takımın isimleri netleşti.   Bir takımın şampiyon olacağı Düzce U-14 Liginde oynanacak play off grubunun eşleşmeleri için önümüzdeki günlerde Amatör Spor Kulüpleri binasında 6 takımın yöneticisinin de katılacağı kura çekimi yapılacak. Maçların ise Ramazan Bayramı sonrası başlayacağı ifade edildi.

İKİ ELEME MAÇINDA PLAY OFF’A GİDECEK TAKIMLAR BELLİ OLDU

Düzce U-14 Liginde play off oynayacak 6 takım arasındaki elemelerin son iki maçında, Düzce1907 U14 Takımı Düzce U-14 Takımını 3-0 yendi ve play off grubunda yer aldı. Diğer bir maçta ise Düzce Gençler Gücü takımının Düzce Başakşehir U-14 takımıyla oynadığı maç çıkan olaylar nedeniyle yarım kaldı. Düzce İl Futbol Disiplin Kurulu yaptığı toplantı sonunda Düzce Gençler Gücü takımının hükmen 3-0 galibiyetine karar verdi.  Böylece Düzce Gençler Gücü’ de play off grubuna gitmeyi hak etti.

PLAY OFF GRUBUNDA 6 TAKIM

Düzce U-14 Liginde play off oynayacak 6 takımın isimleri şöyle: A grubundan Düzcespor, Düzce 1907 ve Ayyıldızspor. B grubundan ise Beyköy Gençler Gücü, Gümüşova Gençlik ve Düzce Gençler Gücü.

Harun Can Şerbetçi