Nurettin Zafer Futbol Sahasında, zevkli puan mücadelesi içinde geçen bu maçtan sonra kupa töreni yapıldı.  Bu grupta, 23 Şubat Çarşamba günü sezonun son play off maçı oynayacak. Bu maçta, Aydınpınarspor-  Düzce Gençleribirliğispor ile karşılaşacak.  Bu grupta Aydınpınarspor U-18 takımının sezonu 3. Olarak tamamlamış olacak.

PIRPIRSPOR RAKİBİ DÜZCE1905 TAKIMINI YENDİ, KUPAYI HAK ETTİ

 4 takımın yer aldığı ve 6 maçın oynandığı Düzce U-18  play off elemelerinde, şampiyon olan takım belli oldu.  Bu grupta, önceki akşam Düzce Nurettin Zafer Stadında şampiyonluk için iki takım sahaya çıktı.   Pırpırspor U-18 takımıyla Düzce1905 arasında geçen maçta gülen taraf Pırpırspor oldu. Rakibi Düzce1905 U-18 takımını 2-1 yenen Pırpırspor şampiyon oldu. Maç sonunda ise kupa töreni yapıldı. Şampiyon takım Pırpırspor kupasını, Türkiye Futbol İl Temsilcisi Gökhan Karadağ’ın elinden aldı. 

TARAFTAR’DAN ŞAMPİYON TAKIMA KUTLAMA MESAJI

Düzce U-18 ligi şampiyonu Pırpırspor yönetimi ve teknik heyeti ile futbolcular kupa töreninden sonra sevinç gösterilerinde bulundular. Pırpırspor taraftarı ise sosyal medyadan yayınladığı şampiyonluk mesajında,  Rakibimiz Düzce 1905 takımını tebrik eder, başarılar dileriz iki takımımız da Düzce’ye güzel maç izlettiler. Köyümüze şampiyonluğu kazandıran başta hocalarımız, Yavuz Sağır, Burak Yıldız, Yunus Emre Öztürk ile futbolcu kardeşlerimiz ve yönetimimize çok teşekkür ederiz. Şimdi sıra diğer kupada. Sezon başından beri haftada iki maç yapan takımımız ilk meyvesini aldı. Sıra inşallah A takım şampiyonluğunda çalışmaya devam” ifadelerine yer verildi. 

AYDINPINAR. 3. OLDU

Düzce U-18 ligi 23 Şubat Çarşamba günü, Nurettin Zafer Futbol Sahasında, saat:18:30’da Aydınpınarspor- Düzce Gençlerbirliğispor maçıyla son bulacak. Aydınpınarspor’un bu maç öncesi 3. Olmasının kesinleştiği bildirildi.

Haber: Harun Can Şerbetçi