Düzcespor, fikstür gereği tüm 3. Lig 2. Grup maçlarının 2 Şubat Çarşamba günü oynandığı 21. Hafta maçında, deplasmanda, 18 Temmuz Stadında oynadığı ilk maçta 3-2 yendiği rakibi Darıca Gençler Birliğini kaptan Nevzat Bilen’in 76. Dakikada attığı tek golle 1-0 yenerek 3 puan aldı. Düzcespor maça 5 yeni transferiyle gitti. Kırmızı lacivertli takımımız sahaya Ersin Aydın,Dede Çelik,Semih Üstün,Mikail Koçak,Murat Gürbüzerol, Oğuzhan Erdoğan, Onur Civelek,Erçin Ilgaz,Recep Kalkan, Nevzat Bilen, Emre Bekir ilk 11’i ile sahaya çıktı.  Düzcespor, 2  yeni transferiyle çıktığı sahada,  rakibi Darıca Gençlerbirliği karşısında ilk yarıda galibiyet golünü arasa da  bunda muvaffak olmadı.

KAPTAN NEVZAT YİNE ÇIKTI SAHNEYE

Düzcespor,2. yarıda da rakibi karşısında galibiyet golü için yüklenmesine rağmen bulduğu fırsatları,  76.  dakikaya kadar değerlendiremedi. 76. dakikada, Düzcespor’un golcü ayağı kaptan Nevzat Bilen, sahneye çıktı ve attığı güzel bir golle takımını 1-0 öne geçirdi. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika ilave yapıldığı  maçtan 1-0 galip gelerek gülen taraf Düzcespor oldu. Kırmızı lacivertli takımımız böylece, puanını 42 yaparak, bir maç eksiğiyle 2.sıradaki yerini korumuş oldu. Takımımız böylece, böylece sezonun 2. Yarısında, ikinci deplasman galibiyeti alarak şampiyonluk iddiasını devam ettirdi.

 Bu maçta,  Teknik Direktör, Yavuz incedal, maçını ikinci 45 dakikada  yeni transfer Onur Çivelek’in yerine, yine yeni transferi Timur Kosovalı’yı,  Murat Gürbüzererol’un yerine Osman Boz’u, Düzcespor’a tek golle 3 puan getiren kaptan Nevzat’ın yerine,  Muhammed Enes Erdem’i,  Mikail Koçak’ın yerine de yeni transferlerden, Muhammed Rıdvan Özdemir’e forma şansı verdi.

RAKİPLERDE GALİP GELDİ

Düzcespor’un şampiyonluk yolundaki en rakiplerinden İskenderunspor ise 3 kırmızı kartın çıktığı, deplasmanda, Alanya Kestelspor’u 2-1 yenerek 44 puanla liderliğini devam ettirirken, diğer bir rakibi, Iğdırspor ise kendi sahasında Bayrampaşaspor’u 2 golle geçerek,40 puanla 3. Sıradaki yerini korumuş oldu.  

HAFTAYA RAKİP BEYOĞLU YENİ ÇARŞI

Düzcespor 22. Hafta maçında, 6 Şubat Pazar günü 18 Temmuz Stadında, sezonun ilk maçında deplasmanda 0-0 kaldığı İstanbul Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile karşılaşacak. 

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ