3. Lig 2. Grup’ta 2021-2022 sezonunun sonuna yaklaşılırken 33. hafta maçında 67 puanlı lider Düzcespor’u zorlu bir deplasman maçı engeli bekliyor. Kırmızı lacivertliler 9 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’te başlayacak maçta 35 puanla 12. sırada yer alan Elazığ Karakoçanspor ile karşılaşacak.


Hedef İskenderun maçı öncesi farkı korumak
Düzcespor kafilesi önemli maç öncesi 8 Nisan Cuma günü İstanbul’dan uçakla Elazığ’a gitti. Bu maçla birlikte bitime 6 hafta kalan sezonda şampiyonluğa çok yakın olan Düzcespor, bu maçta alacağı 3 puanla en yakın takipçisi İskenderunspor ile 13 Nisan Çarşamba günü Düzce’de oynayacağı 33. hafta maçına 9 puanlık farkı koruyarak çıkmanın hesaplarını yapıyor. 


Düzcespor, Elazığ Karakoçan’a hiç kaybetmedi 
Öte yandan bu maçta istatistikler Düzcespor’u işaret ediyor. Zira kırmızı lacivertliler şimdiye dek Elazığ Karakoçan ekibiyle oynadığı 3 maçta da kaybetmedi. Bu maçların ikisinde gülen taraf Düzcespor olurken bir maçta ise puanlar paylaşıldı. 


Durumları maç saati öncesi netleşecek

Düzcespor’da Karakoçan maçı kadrosunda Mikail Koçak yer almıyor. Sakatlıkları nükseden ve tedavileri süren Oğuzhan Erdoğan ve Rıdvan Özdemir’in de durumları maç saatinden önce belli olacak. Elazığ Karakoçanspor maçını Gaziantep bölgesinden Abdullah Volkan Aydın yönetecek.  
İncedal: Hedefimiz bu şehre şampiyonluğu yaşatmak
Şampiyonluğa giden yolda önemli bir engeli daha aşmak istediklerini belirten Düzcespor Teknik Direktörü Yavuz İncedal, Öncü Spor Servisi’ne yaptığı özel açıklamada hedefe kilitlendiklerini vurguladı. İncedal, “Daha önce de dediğimiz gibi, iyi bir avantaj elde etmek istiyoruz. Hedeflediğimiz gibi, şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz. Camia olarak buna odaklandık. Önümüzdeki tüm maçları kazanıp başarılı olarak bu şehre şampiyonluğu yaşatmak.”  dedi.
En yakın iki takipçi evinde 
Düzcespor’un en yakın takipçisi olan 9 puanla 2. sırada yer alan İskenderunspor ise bu hafta 31 puanla 15. sırada yer alan Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u konuk edecek. Düzcespor’u 3. sıradan 10 puan geriden takibini sürdüren Iğdırspor ise 32 puanla 14. yer alan Darıca Gençlerbirliği ile kendi evinde oynayacak. 
Play off yarışı sürüyor
3. Lig 2. Grup’ta play off iddiasını sürdüren ve 52 puanla 4. sırada yer alan 52Orduspor ise 27 puanla lig sonuncusu olan komşu şehir takımı Çarşambaspor ile kendi sahasında karşılaşacak. Bu grubun diğer bir play off iddiasını sürdüren ve 51 puanla 5. sırada bulunan 68 Aksarayspor ise 30 puanla 16. sırada yer alan Denizli Kızılcabölükspor ile deplasmanda oynayacak. 
HABER: Harun Can ŞERBETÇİ