Bölgesel amatör kümede ilimizi 3 takım temsil ederken Beyköy Belediyespor ve Akçakocaspor bu yıl yapılacak hızlandırılmış lige girmeyecek.

 Beyköy Belediyespor ve Akçakocaspor dilekçelerini TFF’ye gönderirken, önümüzdeki eylül ayında yapılacak olan 2021-2022 futbol sezonuna gireceklerini beyan etti. Çok kısıtlı kadro kuran Akçakocaspor ve Beyköy Belediyespor maddi yandan zor durumda olduğu için lige giremeyeceklerini ifade etti ve yeni sezonda yeniden yapılanmaya gideceklerini söylediler.

ÇİLİMLİ BEELDİYESPOR DAHA İYİ TAKIM

Son iki sezondur iyi takım yapan Çilimli Belediyespor bu yılda takıma küçük küçük dokunuşlar yaparak üzerine takviyeler yapmayı başardı ve başarılı çalıştırıcı Nedim Akbulut nezaretinde hazırlık maçlarına çıkan, bu maçlarda başarılı olan Çilimli Beledyespor neden 3.lige çıkmasın sorusu akla geldi.

Lige katılıp katılmama kararını bir türlü veremeyen Çilimli Belediyespor yönetim kurulu kara kara hesaplar yaptığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Spor kamuoyu ise Çilimli Belediyespor’un diğer takımlarda aşağı yanı yok bu yıl şanlarını kullanmasını istedi.