Düzce Belediyespor Başkanı Celal Kasapoğlu yaptığı açıklamada satış değil devir ettiklerini belirtirken kulübün borçlarını da devir ettiklerini söyledi. Kasapoğlu yeni sezonda Düzce Belediyespor’un daha iyi bir takım olacağına inandığını ifade etti.

GCT şirketinin yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kaya ise Düzce Belediyespor’un nazik davetine teşekkür ederken dünya üzerinde pandemi nedeni ile firmaların sorunlarla karşılaştığını ve kulüplere desteklerin sekteye uğradığını belirtti. Kaya Düzce Belediyespor’a destek çıkmak için yola koyulduklarını ve yeni sezonda başarılı olmak için çaba göstereceklerini taşın altına ellerini koyacaklarını, Türk sporunu destekleyeceklerini ifade etti.

Yeni adı ile GCT Düzce Belediyespor adı altında yeni sezonda mücadele edecek olan GCT Düzce Belediyespor’un Sportif Direktörü Kadir Dağ ise yeni sezonda hem kendi gençlerini hem de Düzce Belediyespor’un gençleri ile Türk sporuna hizmet edeceklerini belirtirken iyi sporcular yetiştireceklerini söyledi. GCT Düzce Belediyespor ile tekrar anlaşan  antrenör Hamit Sakal ve Levent Görür tekrar anlaştıkları için sevinçli olduklarını söylerken Efeler Ligine çıkmak için çalışacaklarını belirtti.