Müsabaka Kozlu İlçe Sahası’nda saat 14:00’da başladı. Maça iki takım da hızlı oyun anlayışıyla başlarken 5. dakikada Sivrikaya Beyköy Belediyespor, Umar ile gole çok yaklaşmasına rağmen Umar topu kaleciye teslim etti. 10. dakikada ceza sahasının dışında topla bulaşan Kaan çok sert vuruş yaparak Kozluspor’u 1-0 öne geçirdi. Golden sonra atak oynayan Sivrikaya Beyköy Belediyespor 14. dakikada Serhat’ın düşürülmesine maçın hakemi ‘Devam’ dedi.

18. dakikada ceza sahasının içinde Serhan düşürülünce maçın hakemi rakibe sarı kart ve penaltı kararı verdi. Penaltı atışını kullanan Burak Boz, atışı gole çevirerek takımının beraberlik golünü kaydetti. İlk yarıda başka gol olmayınca devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya Sivrikaya Beyköy Belediyespor Umar’ı çıkarıp oyuna Kazım’ı aldı. 2 dakika sonra Kazım’ı çıkartıp Ümit’i oyuna dahil etti. 60. dakikada sağ kanattan Gökhan çok güzel bir pas sonucu Emre takımının galibiyet golünü atıp durumu 2-1 yaptı. 63. dakikada Sivrikaya Beyköy Belediyespor 3’üncü golü kaçırdı. 66. dakikada sol taraftan yapılan ortaya Adem güzel kafa vuruşu ile takımın beraberlik golünü kaydetti. 81. dakikada Selman, çalımlar sıfıra kadar indiğinde ‘Al at’ dercesine Ümit’e verdiği pasta, Ümit topa vuramayınca Sivrikaya Beyköy Belediyespor 1 golden oldu. 84. dakikada Emre, Ümit’e verdiği pasta Ümit topa hakim olamayınca rakip savunma oyuncuları topu uzaklaştırdı.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca müsabaka 2-2 sona erdi. Sivrikaya Beyköy Belediyespor farklı kazanabilecek maçı gol yollarında beceriksizlik yaşayınca müsabakadan 1 puan ile dönmek zorunda kaldı.