Türkiye 3. Ligin üç ayrı grubunda yer alan ilk 4 takımının play off maçlarının yarı final karşılaşmaları  12 Mayıs Perşembe günü başlayacak.  13 Mayıs Cuma günü oynanacak maçlarla son bulacak.  Play off- yarı final 2. Maçları ise 17 Mayıs Salı ve 18 Mayıs Çarşamba günü bitecek.Yarı finali geçen takımlar, aralarında tek maç yapacak. Galip gelecek olan takım 2.lige yükselecek.  

5 TAKIM ARASIN’DA PLAY OFF MÜCADELESİ
3. Lig 2. Grupta play off oynayacak takımlar sezonun son haftası olan 38. Haftasında oynanacak maçlar sonunda belli olacak. Düzce’nin grubunda Iğdırspor ve İskenderunspor takımlarının play off oynamaları garanti olurken, 37. Hafta sonunda 58 puanı bulunan 52 Orduspor 4.’ncü durumda, 56 puanı bulunan 68 Aksarayspor ise 5.’nci sırada. 6.ncı sırada bulunan Alanya Kestelsor


SON HAFTA MAÇLARI SONUCU BELLİ EDECEK
38. haftada ise 52 Orduspor deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile oynayacak. 68 Aksarayspor ise kendi evinde Karakoçanspor ile karşılaşacak. 6’ncı sırada bulunan Alanya Kestelsor ise kendi sahasında Siirt İl Özel İdarespor ile puan savaşı verecek.  Bu üç maçın sonucunda play off oynayacak 4. Takım netlik kazanmış olacak.  
Haber: Harun Can Şerbetçi