AKÇAKOCASPOR -KAYNAŞLI BELEDİYESPOR

Akçakoca ilçe sahasında oynanan maça ilgi fazla olurken Düzce ilinde bulunan spor adamlarınında maçı islemek için Akçakoca ilçe sahasında olduğu gözlerden kaçmadı. Maça her iki takımda kontrollü başlarken karşılıklı ataklarda gol sesi çıkmadı maçın son bölümlerinde Akçakocaspor ve daha sonra Kaynaşlı Belediyespor birer gol bulunca devre 1-1 sonuçlandı.

İkinci yarıya takımlar gol pozisyonu üretmesine rağmen bu pozisyonlardan yararlanamadı. Ani bir atakta Akçakocaspor bir gol daha bulunca maçta 2-1 öne geçmeyi başardı. İlerleyen bölümlerde Kaynaşlı Belediyespor beraberlik için rakip kalede baskı kurmasına rağmen gol atamadı. Maçın son düdüğü ile maçı Akçakocaspor 2-1 kazanıp puanını 8 yaptı. Kaynaşlı Belediyespor bu mağlubiyet ile 5 puanda kaldı.

AYDINPINARSPOR- CUMAYERİ BELEDİYESPOR

Nurettin zafer sahasında oynanan maçta iki kez öne geçen Aydınpınarspor  Cumayeri Belediyespor maçı 2-2 sona erdi. Müsabakada iyi oyun ortaya koyan Aydınpınarspor son dakikada yediği gol ile 2 puan kaybederken maçın hakemine veryansın ettiler. Bu sonuçla Aydınpınarspor ve Cumayeri Belediyespor 5 olan puanlarını 6 yaptılar. Cumayeri Belediyespor maçta 10 kişi kalmasına rağmen maçın son dakikasında attığı gol ile bir puan almayı başardı.

GÖLYAKASPOR-ÇAMLISPOR

Gölyaka ilçe sahasında oynanan maçta Çamlıspor sürpriz yaparak Gölyakaspor’u 1-0 yendi. Bu sonuçla Çamlıspor üç puan yaparken Gölyakaspor 2 puanda kaldı.