Düzcespor’da  hedef; sezonun ilk yarısının 10. haftasında, Düzce  18 Temmuz Stadında 3-2 yendiği 36 puanla 8. sırada yer alan Alanya Kestelspor karşısında yine 3 puan alarak dış saha galibiyetini, 4’e çıkarmak.  Düzcespor’da bu maç öncesi Dede Çelik sakatlığı nedeniyle, Emre Bekir ise  sarı kart cezalısı olduğu için kadroda yer alamayacak. Kırmızı lacivertli takımımız yine fikstür gereği 30 hafta maçlarının oynanacağı 13 Mart Pazar günü de ilk yarıda kendi sahasında 1-0 yendiği Siirt Özel İdarespor ile Düzce’de karşılaşacak.

DÜZCESPOR’DA HEDEF 4. DEPLASMAN GALİBİYETİ

Düzcespor, fikstür gereği  tüm maçların 9 Mart Çarşamba günü oynanacağı 3.lig 2. Grup maçında, sezonun ilk yarısının 10. Haftasında Düzce 18 Temmuz Stadında 3-2 yendiği, 36 puanla 8. Sırada yer alan  Alanya Kestelspor  ile deplasmanda puan mücadelesi verecek. 28. Hafta maçında kendi sahasında zorlansa da , attığı son dakika golüyle 3-2 yendiği  Denizli Kızılcabölük galibiyetiyle 55 puanla liderliğini sürdüren Düzcespor’un hedefi; Alanya Kestelspor’u da yenerek, deplasman galibiyetini 4’e çıkarmak.  Düzcespor bu maç için, hafta başından bu yana tecrübeli teknik adam Yavuz İncedal ve yardımcıları nezaretinde hazırlıklarını tamamlayarak uçakla Antalya’ya gitti.   Düzcespor buradan maç gününe kadar kalacağı  Alanya City otele hareket etti. 

TAKIMIMIZ İKİ EKSİKLE SAHAYA ÇIKACAK

Düzcespor’da Alanya Kestelspor  maçında  sakatlığı nedeniyle Dede Çelik ve sarı kart cezalısı Emre Bekir ilk 11’de yer almayacak.  Düzcespor- Alanya Kestel maçı, Alanya Milli Egemenlik Stadında saat 14:00’de başlayacak.  Bu maçı İstanbul bölgesinden klasman hakem Murat Ercan yönetecek.   Düzcespor, yine fikstür gereği tüm maçların 13 Mart Pazar gününe alındığı 3. Lig 2. Grup karşılaşmalarının 30. Haftasında ilk yarıda deplasmanda 1-0 mağlup ettiği Siirt İl Özel İdarespor ile kendi sahasında karşılaşacak.

DÜZCESPOR’UN RAKİPLERİ’NİN İKİSİ DE KENDİ SAHASINDA

Düzcespor’un grubunda şampiyonluk adayı rakipleriyle play off iddiasını devam ettirmek isteyen  takımlar arasında da 9 Mart Çarşamba günü saat 14:00’de başlayacak olan zorlu karşılaşmalar var.  Düzcespor’un 6 puan gerisinde 49 puanla 2. Sırada yer alan ve bir 28. Haftayı bay geçiren İskenderunspor, 43 puanla 4. Sırada yer alan ve play off iddiasını sürdüren 52 Orduspor ile karşılaşacak.  Düzcespor’un şampiyonluk adayı rakiplerinden, bir maç fazlası   ve eksi averajla 49 puan ile 3. Sırada yer alan Iğdırspor ise kendi sahasında 23 puanı bulunan ve düşme potasının 18. Sırasında yer alan Çarşambaspor ile oynayacak.  Kırmızı lacivertli takımımızın yer aldığı 3. Lig 2. Grupta play off iddiasını sürdüren 42 puanla 5. Sırada yer alan  bir diğer takım olan İstanbul Şilespor ise 28. Hafta maçında   kendi sahasında Düzcespor’un 3-2 yendiği ve 26 puanla 16. Sırada yer alan Kızılcabölükspor ile  deplasmanda karşılaşacak.

Haber: Harun Can ŞERBETÇİ