Düzcespor devre arasında ilk transferini gerçekleştirdi. Anakara Keçiörenspor kulübünden alınan stoper Osman Keçellioğlu uzun boylu olmasına karşı çabuk tekniği olan ve yüksek toplarda geçit vermeyen, ölü toplarda ileriye çıktığında rakip kalede tehlike yaşatan bir oyuncu olarak değerlendirildi.

Düzcespor bu transfer bizzat başkan Gökhan Kapoğlu’nun ilgilendiği ve dostlarını araya koyarak dün gece 03.00’te bitirdiği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

SIRADA HANGİ OYUNCULAR VAR?

Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu bütün mesaisini teknik adam Mustafa Kemal Kılıç’ın verdiği rapor doğrultusunda çalışmaları sürdürürken bu isimlerle bire bir görüşüyor.

Kapoğlu’nun orta saha santrofor ve kenar oyuncu alınacağı bu transferleri bitirmek için gece gündüz telefon trafiği yaşadığı bilgine ulaşıldı. Düzcespor’un yapacağı transferlerde kulüplerin sorun çıkarttığı ancak başkan Gökhan Kapoğlu’nun kulüp başkanlarını ikna etme peşinde olduğu öğrenildi.

ANTALYA KAMPI

Düzcespor çalışmalarını Antalya’da sürdürürken morallerin yerinde olduğu yeni transferin kampa katıldığı bilgisine ulaşıldı. Düzcespor’un cumartesi veya pazar günü bir hazırlık maçı oynayacağı öğrenildi.