Düzce U18 ve U16 ligi 2021-2022 Futbol Sezonu’nda mücadele edecek takımlar için kura çekimi Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu binasında gerçekleşti. Kulüplerin temsilcilerinin hazır bulunduğu kura çekiminde U18 ligin de yer alacak takımların grupları, sıralamaları ve fikstür belli oldu.  

U18 Liginde 11 takım iki ayrı grupta mücadele edecek. A grubunda ilk hafta Düzce Başakşehir- Çilimli Belediyespor, Gümüşova-  Aydınpınarspor, Pırpırspor- Düzce Gençler Birliği karşılaşacak.

B grubunda ise, Yığılcaspor- Düzce 1905 Futbol Kulübü,  Gölyakaspor- Pandul İnşaat Elmacıkspor,  karşılaşırken Cumayerispor ilk haftayı bay geçirecek.  Bu lig, tek devreli oynanacak ve play-off maçlarında 1. olan şampiyon ilan edilecek.

U16 Liginin de kura çekimi yapıldı. U16 liginde iki ayrı gurupta 20 takım mücadele edecek. 15 Kasım’da başlayacak bu lig, çift devreli lig usulü oynayacak. Her iki gurupta ilk üçe giren altı takım play-off oynayacak.  Maçlar sonunda bir takım şampiyon olacak.

A grubunda ilk haftada, Aydınpınarspor- Düzce Başakşehir, Kaynaşlı Belediyespor- Ağaköyspor, Kıyıköyspor- Düzce Altaylılarspor, Düzce Fenerspor- Düzce 1905 Futbol Kulübü, Düzce İdmanyurdu-Beyköyspor.

B grubunda ise, Dikmelispor- Düzce Gençlerbirliği, Gölyakspor- Düzce 1907 Futbol Kulübü, Düzce Kartalları- Yaylaspor, Hacıyakupsor- Gümüşova Gençlikspor.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ