Türkiye Futbol Federasyonu’nun, Sağlık Kurulu kararıyla 9 Kasım’dan itibaren tribünlere tam kapasiteyle seyirci alınmasına izin vermesinin ardından, 13 Kasım Cumartesi günü oynanacak Düzcespor- Iğdırspor maçının biletleri erkenden satışa çıkarıldı.

Düzcespor Store’da satışına başlanan biletlere günler önceden temin etmek isteyen taraftarlarını yoğun ilgi gösterdikleri gözlendi. Yoğun ilgi gösterilmesinin ise kırmızı-lacivertli takımın üst üste galip gelerek lider olmasının etkisinin olduğu ifade edildi. 

BİLETLERDE İNDİRİM YOK

3. Lig 2. Grup’ta 12. Haftada oynanacak olan ve cumartesi saat 13.00’te başlayacak olan karşılaşma öncesi izdiham yaşanmaması için stat kapılarının 11.00’de açılacağı öğrenildi.

Öte yandan Düzcespor Kulüp Yönetimi ise seyirci kapasitenin artırılmasına rağmen, bilet fiyatlarında indirime gitmedi.   Biletler yine, kapalı tribün 50 liradan, maraton tribünü ise 30 liradan satılıyor. Maça girecek taraftarlardan yine eski tedbirler kapsamında, 2 doz aşı olması veya 180 gün içinde COVİD-19 geçirmesi gerekiyor.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ