Bölgesel Amatör Küme üvey evlat muamelesi görürken, TFF maçların başlamasını Mayıs sonu olarak işaret etmişti. Türkiye Futbol Federasyonunun yakın çevresinden edinilen bilgiye göre Bölgesel Amatör kümenin kesinlikle başlayacağını ama TFF tarih vermekten kaçındığını bu yasaklar sonunda maçların kesin olarak başlayacağını ifade etti.

Bölgesel amatör takımların bu yasaklarda idmanlarına devam edeceği gibi hazırlık maçlarını oynayabileceği konuşulmakta.

3 TAKIMIMIZ ÇALIŞIYOR

İlimizi Bölgesel Amatör Kümede Çilimli Belediyespor, Beyköy Belediyespopr ve Akçakocaspor takımları temsil ederken, bu üç takımı aralıksız çalışmalara devam ettiği, hazırlık maçları oynadığı görüldü. İlimizi temsil eden Çilimli Belediyespor tüm hazırlıklarını gruptan çıkma adına yaparken lige iddialı hazırlandığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Başarılı çalıştırıcı Nedim Akbulut nezaretinde sürdürülen çalışmaların neşeli geçtiği öğrenildi. Beyköy Belediyespor ise çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürüyor. Genç çalıştırıcılar Çağlar Kul ve İsmail Bektaş Kaleci Antrenörü Nurettin Çolak nezaretinde çalışmalarını devem ederken, hazırlık maçı için takım aradığı öğrenildi.

Bir başka takımımız olan Akçakocaspor kendi tesislerinde çalışmalarına tam gaz devam ettiği öğrenilirken, başarılı çalıştırıcı Selahattin Bal’ın takım iskeletini kurmak için yoğun çaba harcadığı gelen bilgiler arasında yer alıyor.