ÇİLİMLİ BELEDİYESPOR YAPTIĞI ÇİFT KALE İDMANINDA HIRSLI GÖZÜKTÜ
Pazar günü Çubukspor ile deplasmanda karşılaşacak ola Çilimli Belediyespor Perşembe günü yaptığı çift kalede oyuncuların arzulu istekli oldukları gözlerden kaçmadı. Başarılı teknik adam Nedim Akbulut nezaretinde çalışmalarını sürdüren temsilcimiz Çilimli Belediyespor zorlu Çubukspor deplasmanından puan veya puanlarla dönmek.



Çilimli Belediyespor son dört maçtan aldığı 10 puanla zirveye bir adım daha yaklaşırken tecrübeli teknik adam Nedim Akbulut Çubukspor maçının önemini oyunculara tek tek anlattığı görüldü. Çilimli Belediyespor Ankara Çubukspor maçına Cumartesi günü hareket edeceği maç saatine kadar bir Hotel’de kampa gireceği öğrenildi. Çubuk ilçe sahasında oynanacak müsabaka saat 14 00 de başlayacak. Çubukspor Çilimli Belediyespor maçını Kahramanmaraş bölgesinden Serkan Gürbüz yardımcılarını Ramazan Güzel ve Sinan Bülbül yapacağı açıklandı. Maçın 4.hakemi ise Niğde bölgesinden Turhan Beyke yapacak.
 
 
BEYKÖY BELEDİYESPOR İÇİN ZORLU SINAV
Bal’da ilimizi temsil eden Beyköy Belediyespor zor günler geçirirken hafta sonu seyircisinin önünde zorlu bir sınav verecek.



Pazar günü Beyköy Belde sahasında saat 14 00 de zorlu maça çıkacak olan Beyköy Belediyepor puan veya puanlar peşinde olacak. Beyköy Belediyespor’un oynayacağı rakip Ankara TKİ lig ikincisi. Beyköy Belediyespor’da sakat oyuncusunun olmadığı orta sahanın önemli oyuncusu Ahmet Kelebek’in ise cezalı olduğu öğrenildi. Genç teknik adam Çağlar Kul nezaretinde çalışmaları yaparken maç saatine kadar kendi tesislerinde kampa gireceği taraftarın desteği ile zorlu rakipten puan almak olduğu gelen haberler arasında Pazar günü oynanacak Beyköy Belediyespor Ankara TKİ maçını Zonguldak bölgesinden Mücahit Karakurt yönetirken yardımcılarını Erdinç Yaman ve Onur Akdağ yapacak. Maçın 4. Hakemi ise Ertuğrul Göktaş yapacak.