Türkiye 3.Ligi 3. klasman grubunda yer alan temsilcimiz Düzcespor, Keçiören Belediye ile oynadığı maçı 2-0 kazandı. Düzcesporun golleri 7. dakikada Abdülillah ve 55. dakikada Reha'dan geldi. Maçı baştan sona üstün götüren temsilcimiz rakibine çok fazla gol pozisyonu şansı vermedi. Maçın başında kazandığı golle rahat bir oyun sergileyen temsilcimiz 90 dakika sonunda kazanan taraf oldu.

Maçı izlemeye gelenler arasında Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ile Belediye Başkanı İsmail Bayram da yer aldı. Maç sonrası görüşlerini aldığımız Bayram, takım elinden geleni yapıyor.Bu gün bu maçtan galip gelmek çok önemliydi. Kazandığımız için mutluyuz, bir aksilik çıkmadığı takdirde Orhangazi Maçına da gitmeyi düşünüyorum dedi.


Düzce sporu adeta ayakta tutmaya çalışan eski yöneticilerden Sadık Dik de maç sonrası alınan galibiyetin mutluluğunu yaşadı. Bundan sonraki iki maçı da kazanıp ligde kalmak istiyoruz diyen Dik, Aksaraysporun ne yaptığı bizi ilgilendirmez biz son iki maçımızı da kazanıp ligde kalacağız dedi. Dik tüm taraftarları Orhangazi maçına gitmeye davet etti.

Düzce Spor teknik direktörü Zafer Göncüler ise Güzel oynadıklarını ve kazandıklarını belirterek, herşeyin sahada bitmediğini söyledi. Bunun en güzel örneğini bugün Aksaray sporun gösterdiğini belirterek,bu takım Keçiörengücü'nü yenebilecek güçte değil. Herşeyin sahada bitmediğini gösterdiler. Bizim ise tek umudumuz futbolcularımızın oyunu. İnşallah kümede kalırız dedi.

Aksarayspor'un da lig ikincisi Keçiörengücü takımını 3-2 yenmesinin ardından Düzcespon aldığı 3 puana sevinemedi. Teknik heyet maçın hemen ardından Orhangazi spor ile oynanacak olan maçın değerlendirmelerini yapmaya başladı.