Volkan Demirel yönetimindeki ev sahibi ekip de 6 yabancı futbolcu forma giyerken, nasıl olsa kazanırız havasındaydı. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı ve Düzce’nin gençleri rakiplerine adeta sahayı dar etti.

Düzce Cam Düzcespor teknik direktörü Ercüment Coşkundere, 90 dakika yerinde duramadı ve sürekli genç oyuncularını motive etti.

Saha içinde takım kaptanı Timur Kosovalı sorumluluğunun bilincindeydi ve 49.dakikada rakibi Simon Falette'nin dirsek darbesiyle yerde kaldı. Hakem, bu müdahalenin ardından oyuncuyu kırmızı kartla oyun dışında bıraktı ve rakip takım 10 kalınca, işimiz daha da kolaylaştı.

Müsabakaya kontrollü başlayan temsilcimiz, aradığı golü 31. Dakikada çınarın koroner atışından gelen topu kontrol eden Samet müsait durumdaki Emre Gündoğdu'ya çıkardı. Topun gelişine mükemmel bir vuruş çıkartan Emre, topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla bitti.

2. Yarıda rakibinin baskısını kıran ve 10 kişi kalmasını iyi değerlendiren Düzce Cam Düzcespor, rakibine adeta sahayı dar etti.  90+5.dakikada ilk golün asistini yapan Samet eker bu kez de, Eren Karadağ'a mükemmel bir pas verdi ve harika bir gol daha geldi. Bu golle birlikte maçın hakemi son düdüğü çaldığında Hatay cephesinde şaşkınlık Düzcespor’da ise büyük bir sevinç, haklı gurur yaşanıyordu.

Düzce Cam Düzcespor bu turu geçerken,  A Spor canlı yayınıyla ise Futbol dünyası Düzce’nin ismini ezberledi.

Maçın ardından sosyal medyada gündem Düzcespor oldu ve futbolseverler başta Başkan Gökhan Kapoğlu olmak üzere, yönetim kurulu teknik heyet futbolculara emeği geçen herkese teşekkür mesajları paylaştılar.

Kupada 4. Tür kuraları 21 Ekim Cuma günü saat 11 de tff riva tesislerinde gerçekleşecek

Düzce cam Düzcespor pazar günü Somaspor Deplasmanında puan mücadelesi yapacak.