Düzce Güreş Kafilesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın, 10-13 Şubat tarihleri arasında Kastamonu’da   düzenlediği Okul Sporları B kategorisi  Türkiye Grup Güreş Şampiyonası’na katılacak.

Düzce1881 Güreş İhtisas Güreş Kulübü ve Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü adına şampiyonaya katılacak olan ve içlerinde Milli Sporculardan Avrupa Şampiyonası’nda mindere çıkan,  Özgür Çağlayan ile yine ülkemizi ve ilimizi Balkan Şampiyonası’nda 2. olan Alper Akbal’ın da yer aldığı, 8 genç güreşçiden oluşan kafileye, Milli Takım ve Düzce Belediyesi1881Güreş  İhtisas Kulübü antrenörü İsmail Ünal ve Recai Tasgit  bulunuyor.

BAŞARILI OLANLAR TÜRKİYE ŞAMPİYONASINA KATILACAK

Türkiye Okul Sporları Gençler B kategorisi Türkiye Grup Güreş Şampiyonası’na 4 ayrı bölgeden 80 il katılıyor. Düzce’nin bulunduğu grupta 20 il ve 200’e yakın sporcu mindere çıkarak ter dökecek.  Türkiye Grup Şampiyonasında dereceye giren sporcuların, yapılacak Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak edecekleri bildirildi.

GÜREŞÇİLERİMİZ GÜNLER ÖNCE HAZIRLANMAYA BAŞLADI

Milli Takım ve Düzce Belediyesi1881 Güreş Antrenörü İsmail Ünal, Düzce Güreş kafilesinin 10 Şubat’ta başlayacak olan şampiyona için günler önce çalışmalara başladıklarını vurgulayarak, “Genç sporcularımızdan şampiyonluk bekliyoruz. Bize desteklerini esirgemeyen, Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü, başta olmak üzere Gençlik ve Spor İl Müdürümüz İsa Yazıca ile Kulüp Başkanımız Muzaffer Leblebiciye teşekkür ederiz” ifadesini kullandı.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ