Antrenmanda İsmail Köse, Gökhan Siverek ve Muhammed Emir Yıldırım öncü tv spor servisi mikrofonuna konuştu.

“Deplasmanda iyi oynuyoruz “

“Karşıyaka maçı çok iyi oynadığımız bir maçtı” iddiasında bulunan başarılı futbolcu İsmail Köse “ Çok iyi mücadele ettik, kazanabileceğimiz bir maçtı, kazanmak için her şeyi yaptık. Berabere kaldık iki hafta da dört puan aldık.  Bu bizim için iyi bir şey inşallah önümüzdeki maçlarda daha da iyi olacağız. Pazarspor sanırım 5-6 haftadır kazanamıyor onlarda galip gelmek için illa ki bastıracaklardır. Biz deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz inşallah puan yada üç puan alıp döneceğiz oradan ve bu maçtan sonra kendimizi play off içine sokacağız. Taraftara mesajım Karşıyaka maçında gerçekten çok ekstraydılar. O kadar çok bizi ateşliyorlar ki taraftarın desteği ile sahada kopuyoruz. Bizden desteklerini esirgemesinler hep böyle devam etsinler. biz onlara çok güveniyoruz taraftarımız hep yanımızda olsun.” dedi

“Rakibin büyüklüğü yada küçüklüğü çokta önemli değil çünkü biz de Düzcesporuz”

“ Burada olmaktan çok mutluyum” diyerek memnuniyetini belirten kaleci Gökhan Siverek “ Taraftarlarımızla iyi bir sinerji yakaladık. taraftarımız beni seviyor bende onları seviyorum. Taraftarımızın maçlarda bize olumlu etkileri oluyor. Bizi desteklemeye devam etsinler inşallah sonucu da güzel olacak, güzel bitireceğiz.  Pazar günü yapacağımız maçta rakibin kim olduğu bizi pek enterese etmiyor çünkü biz her rakibe aynı ciddiyetle hazırlanıyoruz.  Rakibin büyüklüğü yada küçüklüğü çokta önemli değil çünkü biz de Düzcesporuz. Bu maça da ciddi şekilde hazırlanıp oradan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorum” dedi.

“Bende çok çalışarak iyi yerlere geleceğim”

 
 “A takımla antrenmana çıkma fırsatı geldiği için mutluyum”  diyerek söze başlayan Muhammed Mert Yıldırım” Bizimle birlikte bu fırsatı bulup antrenmana çıkan arkadaşlarım da var. Onlarında iyi değerlendirmesini isterim.  Futbolcu abilerim daha çok çalışarak iyi bir yere geleceğimi hepsi biliyor. Bende çok çalışarak iyi yerlere geleceğimi düşünüyorum. Kulüp içinde Talha abi ve İsmail abiyi mevkisel olarak örnek alıyorum. Dünya yıldızlarından da Ronaldo’yu örnek alıyorum “ dedi. 

ÖNCÜ SPOR SERVİSİ