Tecrübeli Teknik Adam Osman Özdemir dün gece yayınlanan Mustafa Yıldırım’ın sunduğu sportmence programına katılarak şu ifadelere yer verdi. Özdemir "2 hafta mağlup olduktan sonra Karaköprü Belediyespor maçı Düzcespor için dönüm noktası olduğunu, alınan galibiyet bizim adımıza iyi oldu" dedi. Tecrübeli Teknik Adam Osman Özdemir galip "geldiklerini ama iyi oynamadıklarını iyi mücadele ettiklerini söylerken, alınan galibiyet çok anlamlı" diye söyledi. Özdemir "ilk geldiğimde sakatların ve cezalı oyuncuların fazlası nedeni ile çok zorlandıklarını söylerken yine bu mazeret değil" dedi.

 2 HAFTADA ÇOK AĞIR KARARLAR VERDİLER

Düzcespor Teknik Direktörü Osman Özdemir Bayrampaşa maçında kalecimiz Furkan’nın atılması doğru ama verilen penaltı çok komik dedi. Özdemir 1 hafta sonra Urfa Karaköprü maçında da aynı şekilde maçın hakemi çok yanlış ve ağır bir karar verdi derken hakemlerin Süper Lig ve 1. Ligte de maç sonrasında hakem kararları tartışıldığı söylerken TFF hakem atamasının daha doğru yapmasını istedi.

 SIDDIK HARİÇ TAM KADRO

Tecrübeli Teknik Adam Osman Özdemir yaptığı açıklamada sakat ve ceza oyuncuların kadroya katılması ile ellerinin güçlendiğini bu hafta bir tek Sıddık yok dedi. Özdemir kadronun zenginliğinin kendileri açısından iyi oldu derken yeter ki bizler zorlanalım diye söyledi.