Düzce Belediye Erkek Basketbol Takımının Koç’u İlker Salman’a Öncü TV Mikrofonunu uzattık.

“İyi Gidiyoruz Mühim olan noktayı iyi yerde bitirmek”

Çok iyi çalışan bir ekibimiz var , çok iyi çalışan oyuncu kadromuz var diyen Koç Salman “İlker salman “ çok iyi çalışan bir ekibimiz var, çok iyi çalışan oyuncu kadromuz var. İyi de gitti işler, fikstür avantajı da vardı. Maçları kazanarak başlamak takımın güvenini de kazandırdı çünkü gençte bir takımız. Her ne kadar geç kurulmamız dezavantaj olsa da bunu çok çalışarak bir şekilde kapattık. Nasıl başladığımız değil nasıl bitirdiğimiz önemli. Sonuçta çok geç kurulduk. Belki düşük bütçelerle kurulduk, düşmemek amacıyla kurulduk ama şuana kadar iyi gidiyoruz bizim için mühim olan nokta iyi yerde bitirmek. Genç yaşlı, yabancı , Türk fark etmiyor bütün oyuncuları bir iki üç seviye yukarıya çekmeye çalışmak amacımız bu ” dedi.

“Genç Milli iki oyuncumuz da çok potansiyelli Oyuncu”

“Doğum tarihi olarak biraz daha gençler ama onlar kadar süre veremediğimiz Düzce’li gençlerimiz var diyerek sözlerine devam başarılı teknik adam “Onlarda çok ciddi gelişim gösteriyor. Keza daha evvelki senelerde çok oynamamış onlardan bir iki yaş daha büyük gençlerimiz var  ama özelinde o ikisi ön planda oldu çünkü daha fazla süre alıyorlar, daha fazla sorumluluk alıyorlar . bu tamamen onlarla alakalı çalıştılar verilen şansı iyi yerine getirdiler, hak ettiler. Hak ettikleri müddetçe biz de bunları destekleme için yapacağımız ekstra bir şey olmuyor. Bizim asistan koçlarımızında gençlerle sürekli çalışmaları iyi oluyor onlarda gelişim kaydediyorlar. İnşallah hep böyle devam ederler hem onlar için hem Türk basketbolu için hem Düzce için güzel bir şey. “ dedi.

“Çok klasik olacak ama her maçımız önemli her maç zor bu ligde gerçekten bir birine çok denk takımlar var”

“Geçen hafta deplasman da aldığımız galibiyetin daha önemli olması için yarın mutlaka kazanmamız lazım diyerek maçın önemini belirten koç Salman “ Biz evimizdeyiz iyi oynuyoruz. Onlarda iyi takım her ne kadar biraz kötü sonuçlar alsalar da çok dikkat etmemiz gereken takıma karşı oynayacağız. Bizim hem ofansta hem defansta oyun kimliğimiz var. İnşallah onları sahaya yansıtırız. Kazanan oluruz böyle devam ederiz” diyerek sözlerini tamamladı.

İkinci sezonunu Düzce Belediye de geçiren Kaptan Eren Ocaktürk Öncü’ye verdiği samimi röportajda şu noktalara değindi.

“Düzce’yi tercih etmemde geçen sezon başı Ersin abiyle bir telefon görüşmemiz oldu.”

“Kafama da yattı geçen sene Düzce ile anlaştık diyerek sözlerine devam eden Kaptan “ Ersin abiyle aynı takımda oynamıştık. Telefonla iletişime geçtik bana burayla ilgili bilgiler verdi.  Geçen sene orta seviye bir sezon geçirdik. Bu sene de tekrar anlaşarak devam ettik. “ dedi.

“Çok sayıda öğrenci geliyor bu da bizi mutlu ediyor”

Yarınki maçta öğrencilerin yanı sıra Halkta bize destek versin” diyerek Düzce’ye mesaj yollayan Kaptan Eren Ocaktürk “ bu sene herkes takip ediyordur gayet iyi gidiyoruz . Özellikle genç bir takımız genç çocuklar canavar gibi oynuyorlar. Çokta iyi antrenman yapıyoruz, antrenörlerimiz her maça bizi çok iyi hazırlıyor. Bu sezon özellikle okulları çok fazla gezmeye başladık panellere gidiyoruz. Çok sayıda öğrenciler geliyor bu da bizi çok mutlu ediyor. Halkında bize destek olmasını istiyoruz. Özellikle yarın ki maça bekliyoruz çünkü bizim için çok önemli bir maç, her maç önemli ve biz bu sezon bu salonda hiç maç kaybetmedik. Düzce halkı bize özellikle öğrencilerle beraber destek olursa bu salonda hiç maç kaybetmek istemiyoruz. Çocuklarda çok genç olduğu için taraftar desteği de bizim için çok önemli. Herkesi bekliyoruz bu iyi giden takıma sahip çıksınlar” şeklinde konuştu