Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1. Grup’taki temsilcimiz Beyköy Belediyespor, dış transfer yapmadan başladığı sezonda 15 maçta sadece 9 puan alarak son haftaya 8. sırada girdi. Kırmızı siyahlılar ligde kalma şansını böylece son maça bırakmış oldu.

Kırmızı siyahlılar 10 Nisan Pazar günü saat 14.00’te başlayacak maçta İstanbul Beykoz Stadı’nda Beykoz1908 takımıyla kozlarını paylaşacak. Beyköy Belediyespor, maçta galip gelmesi halinde yoluna BAL’da devam edecek. Beraberlik veya mağlubiyet durumundaysa BAL’da kalan taraf Beykoz1908 takımı olacak.

Skandal karar

Bu önemli maç öncesi, karşılaşmanın orta hakemliği görevine İstanbul bölgesi Hakemi Oktay Koçak’ın atanmasına Beyköy Belediyespor cephesinden yoğun tepki geldi.  Beyköy Belediye Spor Kulübü Başkanı Osman Yavuz, sosyal medya üzerinden yaptığı zehir zemberek açıklamayla karara ateş püskürdü.

Yavuz ateş püskürdü: Ülke futbolunu bitirdiler, sıra amatörde

Beyköy Belediyespor Başkanı Yavuz, “Türkiye Futbol Federasyonu ve Merkez Hakem Komitesi iş başında. İstanbul lobisi devrede. Maçın hakemleri İstanbul bölgesinden atanıyor. Bu kadar önemli bir maçta İstanbul bölgesi olması ne kadar enteresan söyleyin bizlere maça hiç gitmeyelim. İstediğinize ulaşın. Ali Düşmez beyefendi sen ne işe yarıyorsun? Orada kuklalık yapıyorsunuz birilerine. Fetöcüler işbaşında. Ben bu kulübün başkanı olarak İç İşleri Bakanlığını göreve davet ediyorum.  Belki de o sahada çok farklı işler yapılacak. Bu Fetöcüler ile ilgili gereğinin yapılması gerekiyor. Düzce basınını ve ülke basınını göreve davet ediyorum. Ülke futbolunu bitirdiler. Şimdi sıra amatöre kadar düştü. Yazık, çok yazık. İstanbul'da emniyet tedbiri alınmıyor can güvenliği yok. İçişleri Bakanlığı’nı göreve davet ediyorum.”  

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ