Gelecek sezon 2. Lig ve şampiyonluk hedefleri doğrultusunda takımı güçlendirme ve yenileme çalışmalarına aralıksız devam eden Düzcespor’da transfer çalışmaları ara verilmeksizin devam edilirken şimdiye dek 7 futbolcuyla anlaşmaya varıldı.

Anlaşılan oyuncular için dün Düzcespor Şıralık Tesisileri’nde imza töreni düzenlendi. Törende futbolcular kendilerini kırmızı lacivertli renklere bağlayan sözleşmelere imza atarak resmen Düzcesporlu oldu.

Dış transferde ince eleyip sık dokuyarak yeni isimleri kadrosuna katan Düzcespor’da iç transferde uzun süredir devam eden görüşmeler de neticelenmeye başladı. Düzcespor Yönetim Kurulu, teknik direktör Yavuz İncedal’ın ve Düzcespor taraftarlarının kalmasını istediği Nevzat Bilen de kendisini yeniden Düzcesporlu yapan sözleşmeye imzayı attı.

ÇİLEK TRANSFER GELİYOR!

Öte yandan tören esnasında yönetimden yapılan açıklamada geçen sezon Düzcespor forması iyen Yusuf Akyel’in yerine takıma önemli bir oyuncunun daha transfer edileceği öğrenildi. Spor kamuoyunun yakından tanıdığı ‘çilek’ transfer Düzcesporluları heyecanlandırdı.

DÜZCESPOR’UN YENİ TRANSFERLERİ

Murat Gürbüzerol (33) – Savunma – Serik Bld.

Muhammet Enes Erdem (22) – Sağ kanat – Sultanbeyli Bld.

Onur Şirin (27) – Savunma – Tarsus İ.Y.

Ersin Aydın (31) – Kaleci – Uşakspor

Erdi Kasapoğlu (30) – Orta saha – Karaköprü Bld.

Dede Çelik (33) – Savunma – İskenderun F.K.

Samet Eker (30) – Sağ kanat – Tarsus İ.Y.

Nevzat Bilen (27) – Forvet – Düzcespor (iç transfer)