BAŞTAN SONA ÜSTÜN OYNADI

Bölgesel Amatör Lig, 7. Bölge, 1. Grupta yer alan Çilimli Belediyespor, İstanbul deplasmanından da Bakırköyspor’ u da yenerek Düzce’ye 3 puanla döndü ve liderliğe yerleşti. Çilimli Belediyespor böylece 4 maçta aldığı 12 puanla şampiyonluk iddiasını da devam ettirdi.  Bir önceki haftanın lideri Silivrispor’un fikstür gereği bay olması ile oynan maç sayısı eşitlenince, Çilimli Belediyespor, 12 puana ulaştı. Takımımız böylece Silivripsor’a 2 puan fark atmış oldu.

 RAKİBİNE GOL YAĞDIRDI

İBB. Şenlikköy Stadında oynan maçta, Çilimli Belediyespor, rakibi, Bakırköyspor karşısında ilk 10.  dakikada Orhan Yüksel’in ayağından 1-0 öne geçti.  Erman Gelen’in attığı golle 2-0 öne geçen Çilimli Belediyespor ilk yarıyı bu skorla girdi. Maçın ikinci yarısının 55. Dakikasında Şakir Bozlar bir gol daha atınca, yeşil beyazlı ekibimiz 3-0 öne geçti.   Çilimli Belediyespor, farka gittiği maçta, 4. Golü Burak Kütükçü’nün ayağından 85. Dakikada buldu.

ŞAMPİYONLUĞA GİDEN YOLA DEVAM

Böylece, Bölgesel Amatör Ligin 5. Haftasında deneyimli teknik adam Nedim Akbulut’un sporcuları galibiyet serisini devam ettirerek,  Çilimli Belediyesor’un şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümesini sağlamış oldular.

Çilimli Belediyespor 6. Hafta maçında evinde Devrek Belediyespor ile oynayacak.

Haber: Harun Can Şerbetçi