Bölgesel Amatör Lig 7. Bölge 1 Grup’ta ligde kalma şansını son haftaya bırakan Düzce temsilcisi Beyköy Belediyespor, pazar günü saat 14.00’te başlayan maçta kendisi gibi ligde kalma savaşı veren İstanbul takımı Beykoz1908 ile deplasmanda karşılaştı.

9 puanla 8. sırada yer alan Beyköy Belediyespor, sezonun ilk yarısında kendi sahasında 2-0 yenildiği, 10 puanla 7. sırada yer alan Beykoz1908 ile yaptığı kritik maçta galip gelmesi gerekirken bunu başaramadı.

Beykoz1908 takımının 78. dakikada penaltı kaçırdığı maç 0-0 eşitlikle sonuçlanınca BAL’da kalan taraf 1 puanın yettiği Beykoz ekibi oldu. Beyköy Belediyespor ise yıllar sonra BAL’a veda etti. Maçın bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte Beykoz taraftarları sevinç yaşarken Beyköy Belediyespor taraftarlarını ise büyük bir hüzne büründü.

GENÇ BİR KADRO İLE İYİ BİR MÜCADELE ÖRNEĞİ VERDİ

2021-2022 sezonuna dış transfer yapmadan, gençlerden oluşan bir kadro ile teknik sorumlular Çağlar Kul ve İsmail Bektaş nezaretinde başlayan Beyköy Belediyespor, 17 haftada sadece 10 puan topladı. Aynı grupta yer alan, Bakırköyspor ile birlikte BAL’a veda ederek yerel kümeye geriledi.

DÜZCE 81 YILDIZSPOR BAL’DA

Kırmızı siyahlı takım r bu sonuçla önümüzdeki sezonda Düzce Süper Amatör Küme’de mücadele edecek. 2021-2022 sezonunda Düzce Süper Amatör Küme’nin şampiyonu olan Düzce81 Yıldızspor , ise önümüzdeki sezonda Çilimli Belediyespor ile birlikte Düzce’yi Bölgesel Amatör Lig’de temsil etmeye hak kazandı.

ŞAMPİYON SİLİVRİ BELEDİYESPOR

Öte yandan BAL’da şampiyonluk hedefiyle başladığı sezonda bir diğer temsilcimiz Çilimli Belediyespor da son maçta Maltepespor’u ağırladı. Yeşil beyazlılar bu maçı 4-2 kazanarak sezonu 3. sırada tamamladı.  Şampiyon olarak profesyonel lig için perdeyi aralayan takım ise Silivri Belediyespor oldu.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ