Çiftler, evlilik tarihlerinin akılda kalıcı olması ve daha kolay hatırlanır olması için ’6’ rakamının yan yana geldiği ’06.06.2016’ tarihini seçti. Çiftler, aylar öncesinden bu özel günde evlenebilmek için nikah salonlarına başvuruda bulundu. Çiftler, art arda yapılan nikah törenleriyle evlendi. Düzce Kent Park içinde bulunan Düzce Belediyesi Evlendirme memurluğu da en yoğun günlerden birini yaşadı.  Düzce’de 9 çift, ’06.06.2016’ tarihinde “evet” demeyi tercih etti.



Düzce Belediyesi Evlendirme memurluğu yetkilileri diğer tarihlere oranla bugün daha çok nikah kıyıldığını bildirdi. Düzce Belediyesi Evlendirme Memurluğunda bu tarihte son nikahı kıyılan çift de Ebru-Caner Yılmaz oldu. Nikah memuru Asiye Durnacı’nın kıydığı nikaha çiftin yakınları da şahitlik etti. Nikah sonrası çift mikrofonlarımıza duygularını şöyle paylaştı:

“Bugünü özellikle tercih ettik. Uyumlu olması için seçtik, unutmamak için değil. Eşimin unutacağını düşünmüyorum. Ama yine de sağlama alalım istedik. 6 Ağustos’ta da düğünümüz olacak.”


haber;S.KAŞKIR