CHP’nin Akçakoca Belediye Başkan Adayı Fikret Albayrak, belediye başkanlığı döneminde kuruluşunu sağladığı Tarihi Mahalle pazarını ziyaret etti. Albayrak’a, CHP Akçakoca İlçe Başkanı Ömer Başar, İGM ve Belediye Meclis Üyesi aday adayları ve partililer eşlik etti.

Albayrak, tüm stantları tek tek gezerek esnaf ve vatandaşların hal ve hatırlarını sorarken işlerinin gidişatı ile ilgili de bilgi aldı.

“Çok donanımlı biriyim”

Seçilmesi halinde Tarihi Mahalle Pazarına çok önem vereceklerini, yapacakları çalışmalar ile esnafın yüzünün güleceğini belirten Albayrak, şöyle konuştu:
“Akçakoca turizminde bizim dönemimize oranla turizmde geriye bir gidişin olduğunu görüyorum. 2012-2013 yıllardaki yoğunluk maalesef yok. Bu pazara büyük emek verdik. Sağ olsun Cüneyt Başkan da gereken önemi verdi. Ancak bugün gelinen noktada buranın iğne atsan yere düşmeyecek konumda olması lazımdı. Biz bunu sağlayacağız. Zira bu konuda çok donanımlı biriyim, tecrübe kazandık yeterli alt yapıya sahibiz.

“Turizm CHP’li belediyelerin işidir”

Turizm CHP’li belediyelerin işidir. Ne yapılacağını çok iyi biliyoruz. Bunun örneklerini biz burada dönemimizde gösterdik. İnşallah 1 Nisan 2019’dan itibaren kaldığımız yerden kolları sıvayarak Bismillah deyip başlayacağız. Ankara’yı, İstanbul’u, Ereğli’yi ve Düzce’yi hafta sonları buraya çekeceğiz. Esnafımızın kazancını yükselmesini sağlayacak yüzünü güldüreceğiz. Bu bizim önceliğimiz.”
“Neden bir bodrum Kuşadası yoğunluğu olmasın?”

Bazı stantlardan alışveriş yapan Albayrak ve arkadaşları halkın kendilerine gösterdiği ilgiden çok memnun olduğunu belirterek, “Bölge sakin şehir kapsamında yoluna devam edecek. Neden bir Bodrum Kuşadası yoğunluğu olmasın” ifadesinde bulundu.

HABER: S. ŞEN/Akçakoca


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ 

İOS için TIKLAYINIZ