Düzce Belediyesi ve  Düzce Üniversitesi işbirliği ile düzenlenen Bahar ve Gençlik Şöleni’nin Anıtpark’ta yapılan finalinde sahne alan ünlü sanatçılar Düzcelilere muhteşem bir akşam yaşattı.

 

 

Şölenin finalini izlemek için Anıtpark’ta buluşan binlerce vatandaşın  yanı sıra, Düzce Vali Yardımcıları Kemal Kahraman ve Ramazan Şahin,  İl Garnizon Komutanı Sebahattin Toprak, Belediye Başkanı Mehmet Keleş ve Belediye Meclisi üyeleri de vardı.

 

Folklor ekiplerinin gösterilerinin ardından Türk Rock’unun özgün yorumları ile kendine farklı bir kulvar edinen Gece Yolcuları sahneye çıktı. Gece Yolcuları birbirinden güzel şarkılarını seslendirirken Anıtpark’ta toplanan binlerce kişi büyük bir coşku yaşadı.

 

Ardından sahne alan Orta Anadolu’nun kıvrak ezgilerini esprili bir dil ile  yorumlayan Oğuz Yılmaz sahneye çıktı. Oğuz Yılmaz bir yandan türkülerini seslendirirken bir yandan da orta Anadolu oyunlarını oynadı. Yılmaz’ın hareketli parçaları, vatandaşları da oynattı.

 

Gecenin finalini ise Türk Sanat ve Fantezi müziklerinin unutulmaz parçalarını seslendirerek üne kavuşan ve hayranları arasında “Nostalji Kraliçesi” ünvanını alan Muazzez Ersoy yaptı. Ersoy son albümlerinin yanı sıra unutulmayan şarkıları da seslendirirken, Düzcelilere uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir akşam yaşattı.

 

Üniversite ve Belediyenin ortaklaşa düzenlediği Bahar ve Gençlik Şöleni havai fişek gösterisi ile sona erdi.