Başkanlık koltuğunda artık son günlerini geçiren Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, cemiyet ziyaretleri, gezmeler ve sosyal etkinliklere ağırlık verir oldu. Ev ziyaretlerinden taziyelere, şehrin çeşitli noktalarında düzenlenen organizasyonlardan Düzcespor’un maçlarına kadar her yere yetişen Başkan Ay, bu arada komşularını da unutmadı.

ERGUVAN’DA KOMŞULARA KAHVALTI
Görevini 1 Nisan’da yeni başkana devretmeye hazırlanan Ay giderayak komşularına da bir jest yaptı. Başkan Ay ile eşi Nursel Ay, genellikle protokol ve AK Parti’nin düzenlediği yemekli toplantılara ev sahipliği yapan Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri’nde kendilerinin de ikamet ettiği Bağkur Sitesi’ndeki komşularını ağırladı. Bu sabah Başkan Ay’ın davetiyle Erguvan’da bir araya gelen site sakinleri keyifli bir gün yaşadı. Meclis üyesi iken eski Başkan Keleş’in istifası sonrası belediye meclisinde yapılan seçimle Düzce Belediye Başkanlığı görevine gelen Dursun Ay’ın görevdeki son günlerinde kendilerine kahvaltı vermesinden memnuniyet duyan site sakinleri, Ay ailesine teşekkür etti.

“KOMŞULARIMIZLA KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİK”
Başkan Ay, komşularına verdiği kahvaltıya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Eşim Nursel hanım ile birlikte komşularımızla kahvaltıda bir araya geldik. Bağkur Sitesi sakinlerine samimi ortamda düzenlediğimiz sohbete katılımlarından dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.”

HER ŞEY KELEŞ’İN PAYLAŞIMIYLA ORTAYA ÇIKTI
Öte yandan Başkan Ay’ın kahvaltıda komşuları ile buluştuğu sırada annesi Gülşah Ay’ın Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altında olduğu ortaya çıktı. Her şeyi sosyal medya hesapları üzerinden paylaşması ile tanınan Başkan Ay’ın annesinin hastanede tedavi gördüğünü es geçmesi dikkat çekti. Başkan Ay’ın annesinin hastanede olduğu Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in geçmiş olsun ziyareti ile ortaya çıktı. Eski arkadaşı Dursun Ay’ın annesinin hasta olduğunu haber alan ve eşi Gönül Keleş ile birlikte hastanenin yolunu tutan Keleş, Başkan Ay ve annesine geçmiş olsun dileklerini iletti. Keleş, bunu facebook hesabından paylaşınca bugün bol etkinlikli bir gün geçiren Başkan Ay’ın annesinin hastanede olduğu öğrenilmiş oldu.

Haber: C.ÜSTÜNER

Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ