Genç MÜSİAD Düzce Şubesi 4. Genel Kurul Toplantısını gerçekleştirdi. Genel kurulda 3 yıldır başkanlık görevini yürüten Kurucu Başkan Serkan Verep, görevini Ömer Levent Bilgin'e devretti. Genel Kurul, Kuran’ı Kerim Tilavetiyle başladı.

 

 

Saygı duruşu ve istiklal marşının akabinde protokol konuşmalarına geçildi. MÜSİAD DÜzce Şube Başkanı İsmail Çakmak, gençlik döenimin insan hayatındaki en verimli dönem olduğuna dikkat çekti ve gençlere önerilerde bulundu:

 

Görevi devredecek olan Verep’e bugüne kadar yaptığı çalışmalardan ötürü tebrik eden Çakmak, MÜSİAD çatısı altına giren Verep’e rozet taktı. Kurula katılan GENÇ MÜSİAD Genel Başkan Vekili Yavuz Fettahoğlu da Verep’in güzel bir örnek olduğunu dile getirdiği konuşmasında bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti:

Veda konuşması yapmak için kürsüye gelen Verep ise zaman zaman duygusal anlar yaşadı. başkanlık görevi boyunca kendisine destek verenlere tek tek teşekkür eden Verep’in özel bir teşekkürü de oldu. 3 yıl boyunca gece gündüz çalışma dönemi boyunca her zaman arkasında duran eşini unutmayan Verep, kendisini kürsüye davet ederek çiçek takdim etti. Verep, Şanlıurfa’da en iyi şube seçildikleri için başkan olarak kendisine veilen rozeti yeni başkana takarak konuşmasını sonlandırdı ve helallik istedi.

Yeni başkanın konuşmasının ardından 2011,2012, ve 2014 faaliyet sunumu yapıldı. 2014 yönetim kurulu üyelerine hediye verilmesi ve 2015 yönetim kurulu takdimi ardından genel kurul sona erdi.

Haber;S.KAŞKIR