24 Haziran’da yapılacak cumhurbaşkanı ve genel seçimler öncesinde bir dizi program ve ziyaret için Düzce’ye gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Erolu ile Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen 9 tesis açılışının ardından esnaf ziyaretinde bulundu.

Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan esnafı ziyaret eden Erdoğlu ve Özlü, 24 Haziran seçimleri için destek de istedi. Eroğlu esnafa orman çayı ikramında da bulundu.



Eroğlu ve Özlü’nin esnaf ziyaretinin ardından durağı AK Parti İl Başkanlığı binası oldu.

“Düzce plaka numarası olan 81’i oy oranı olarak yakalayacak”
Burada bir açıklamada bulunan Bakan Eroğlu Düzce’yi çok sevdiğini yineleyerek, şöyle konuştu:

“Bugün zaten merasimde sayın cumhurbaşkanımızın selamını ilettim. Biz de sizlerle gurur duyuyoruz. Düzce sürekli 3’te 3 yapan bir il. Türkiye’de siyasi iktidar varsa, IMF’yi alt etmişsek, paradan 6 sıfırı attıysak, bunda Düzce’nin de payı var. 24 Haziran seçimleri en ehemmiyetli seçim olacak. Düzce plaka numarası olan 81’i oy oranı olarak yakalayacak inşallah. Düzce için ne yapılsa az ama biliyorsunuz 24 Haziran’dan sonra yeni sisteme geçeceğiz. Bu seçimden sonra işler daha hızlı ilerleyecek. Cumhurbaşkanlığı sisteminde her şey çok daha güzel olacak. Ayrıca Türkiye hızla 2023 hedeflerinde dünyanın 10 büyük ekonomisi arasına taşınacak. Bu arada çok az bir zaman kaldı. Türkiye üzerindeki oyunları bozmak için ama Düzce hazır. İnşallah 24 Haziranda onların hevesleri kursaklarında kalacak.  Düzce’de çok büyük müjdelerimiz var. Önümüzdeki günlerde bunları açıklayacaklar.”



“Kapı kapı dolaşıp geçmiş performansımızı artıracağız”
Bakan Özlü ise yaptığı konuşmada şunları kaydetti:


“Düzce çok özel bir il. 2002’den bu yana AK Partinin her seçimde 3-0 yaptığı tek ildir. Bu seçimde de inşallah çok çalışacağız. Kapı kapı dolaşıp geçmiş performansımızı artıracağız. Oy oranımızda da 81’i yakalayacağız.”




Haber: Ö.YILMAZ