Düzce Belediyesi personeli aynı zamanda AK Parti Düzce Gençlik Kolları eski Kurucu İl Başkanı Yavuz Güney’in mutlu günü. Yazel ve Yavuz Güney’in oğlu Tunahan Güney ile Cemalettin ve Sevim Kurnaz’ın kızı Rümaysa Kurnaz hayatlarını birleştirdi.

Çifti bu mutlu gününde Düzceli siyasiler de yalnız bırakmadı. Düğüne, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, ilçe belediye başkanları, Düzce eski Belediye başkanı Ruhi Kurnaz ile Mehmet Keleş, Türk Kızılay Genel Merkez Denetleme Kurulu üyesi Ali Dilber Bolu ve Düzce Doğa Koleji Kurucusu ile Öncü RTV Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı ve davetliler katıldı. 



Genç çiftin nikahını Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay kıydı. Genç çiftin “evet” demesinin ardından Ay, nikah cüzdanını Tunahan ve Rümaysa Güney çiftine takdim etmesi için Düzce eski Belediye Başkanı Ruhi Kurnaz’a uzattı.



“Dünya ahret kardeşim bildiğim Mehmet Keleş’ bu görevi veriyorum”
Nikah cüzdanını eline alan kurnaz yaptığı konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Ben de Mehmet Bey gibi 10 sene nikah kıydım. Bu kadar belediye başkanını, eskisini, yenisini bir arada görmedim. Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Ben büyük amcayım. İçimizde hem Yavuz Bey’e yakın hem de Ruhi Kurnaz’ın kardeşi manevi kardeşlik, din bağının gerçekleştirdiği kardeşlik kan bağının daha üzerindedir. Dünya ahret kardeşim bildiğim Mehmet Keleş kardeşime ben bu görevi veriyorum.”

Düzce eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise kendisini met eden Kurnaz’a teşekkür ederek, “O da bizim çok değerli bir ağabeyimizdir” diyerek genç çifte mutluluklar diledi.

Haber: Ö.YILMAZ