Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, kentte görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcıları Suat Madenci ile Ali Direk'in de hazır bulunduğu kahvaltıda basın mensuplarına belediye eliyle yürütülen projelere ilişkin bilgiler veren Başkan Yemenici, birçok çalışmanın tamamlandığını ve 2017 yılında da bazı mega projelerin tamamlanarak hizmete açılacağını belirtti.

"Seçimde neyi yapacağım dediysem onu yapıyorum"

Konuşmasının ardından basın mensuplarından gelen soruları yanıtlayan Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Akçakoca’da yapımı tamamlanan ve devam eden projelerin son durumundan bahsetti. Yemenici, “Seçimlerde söz verdiğimiz projeleri tek tek hayata geçiriyoruz. Mega projemiz olan ‘Melenağzı Park’ projemiz de inşallah önümüzdeki yaz açılacak. Mahallelerde asfalt yapımı, elektrik tellerinin yer altına alınması, kentsel dönüşüm projesi, yeni liman, mahalle pazarı benim projelerim. Daha önceki başkanlarımıza nasip olmamış, bize nasip oldu. Buraların projeleri vardı ama ben projelere eklemeler yapıp projeleri takip ettim. Ödeneklerini çıkarttım. Seçimde neyi yapacağım dediysem onu yapıyorum.” dedi.

"Yiğidi öldür, hakkını yeme"

AK Parti’nin belediyecilik anlayışını Akçakoca’da da hissettirdiklerini anlatan Yemenici, başarının bir ekip işi olduğunu söyledi. "Tüm projelerimizi bire bir takip ile kısa sürede Akçakoca’ya kazandırılmasını sağladık.” diyen Yemenici, “Bir şeyleri konuşurken ‘Yiğidi öldür hakkını ver’ düsturu ile konuşmak gerekir. Bizim çalışmalarımıza mana bulmaya çalışıyorlar. Hep konuşmakla olmuyor, biz icraat yapmayla uğraşıyoruz. Polemiğe girmeden iş çözmeye, iş üretmeye çalışıyoruz. Buradan şunu söylemek istiyorum; "Yiğidi öldür, hakkını yeme.” diye konuştu.

Kahvaltı programı, Başkan Yemenici'nin gazetecilerle toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.